21-07-2020

MĂRIȚI INTERVALUL DE DISTANȚE FOCALE. NOILE TELECONVERTOARE Z DE LA NIKON EXTIND OPȚIUNILE PENTRU UTILIZATORII SISTEMULUI NIKON Z.

Amsterdam, Olanda, 21 iulie 2020: Nikon prezintă astăzi două teleconvertoare Z care extind raza de acțiune a obiectivelor NIKKOR Z compatibile. TELECONVERTORUL Z TC-1.4x oferă utilizatorilor o rază de acțiune cu 40% mai mare, iar TELECONVERTORUL Z TC-2.0x le permite utilizatorilor să își dubleze raza de acțiune. Primul obiectiv compatibil cu aceste teleconvertoare este NIKKOR Z 70-200mm f/2.8 VR S. Pe măsură ce gama de obiective NIKKOR Z se extinde, mai multe obiective vor fi compatibile cu teleconvertoarele Z.

Designul optic avansat al sistemelor optice de la Nikon asigură imagini clare, de înaltă rezoluție atunci când se utilizează oricare dintre teleconvertoare, iar distanța minimă de focalizare a obiectivului rămâne neschimbată. În plus, sistemul Nikon Z asigură o focalizare automată remarcabilă, precum și o excelentă stabilitate, grație funcției de reducere a vibrațiilor, oferind precizia și viteza pe care utilizatorii le așteaptă de la Nikon Z. Utilizatorii vor putea să transforme un obiectiv cu zoom de telefotografie într-unul de supertelefotografie sau să extindă raza de acțiune a unui obiectiv cu distanță focală fixă. Toate acestea fără să fie afectate performanțele imaginilor.

Noile teleconvertoare Z au amândouă performanțe excelente. Fiind etanșate împotriva prafului și umezelii, acestea sunt, de asemenea, tratate cu acoperirea cu fluor de la Nikon, care respinge efectiv praful și murdăria. Cu o construcție din aluminiu anodizat rezistent, texturat, designul noilor teleconvertoare se potrivește perfect cu aparatele foto Nikon Z și cu obiectivele NIKKOR Z.

Ines Bernardes, manager de produs la Nikon Europe, declară: „Noile teleconvertoare de la Nikon oferă o nouă dimensiune flexibilității sistemului mirrorless Nikon Z. Pe măsură ce gama de obiective NIKKOR Z se extinde, opțiunile dumneavoastră de utilizare a teleconvertoarelor Z se vor înmulți. Indiferent dacă fotografiați acțiune, viața sălbatică sau natura, veți putea să vă apropiați mai mult de detalii, fără a schimba obiectivele.”

Rezumatul caracteristicilor cheie

TELECONVERTOR Z TC-1.4x. Extinde cu 40% intervalul de distanțe focale al unui obiectiv NIKKOR Z compatibil.
TELECONVERTOR Z TC-2.0x. Extinde cu 100% intervalul de distanțe focale al unui obiectiv NIKKOR Z compatibil.
Calitate deosebită a imaginilor realizate cu sistemul Nikon Z. Formula optică avansată de la Nikon asigură imagini clare și de înaltă rezoluție, pierzându-se doar unul sau două stopuri de lumină, în funcție de teleconvertorul utilizat.
Claritate și viteză. Focalizare automată remarcabilă. Sistem de reducere a vibrațiilor foarte eficient. Utilizatorii obțin de la Nikon Z claritatea și viteza cu care sunt obișnuiți.
Rezistență încorporată. Teleconvertoarele Z sunt etanșate împotriva prafului și umezelii. Acoperirea cu fluor de la Nikon respinge efectiv praful și murdăria, fără a compromite calitatea imaginii.
Produse Nikon autentice. Fiind confecționate din aluminiu anodizat rezistent, texturat, teleconvertoarele Z se potrivesc perfect cu aparatele foto Nikon Z și cu obiectivele NIKKOR Z.