04-09-2019

OBIECTIV CU UNGHI LARG LA SUPERLATIV: NIKON PREZINTĂ OBIECTIVUL PENTRU UNGHI LARG NIKKOR Z 24MM F/1.8 S

Amsterdam, Olanda, 4 septembrie 2019: Nikon își extinde în continuare gama de obiective f/1.8 pentru aparate foto mirrorless, cu NIKKOR Z 24mm f/1.8 S. Cu sistemul optic avansat, performanțele excepționale pentru close-up și etanșarea cuprinzătoare împotriva intemperiilor, acest obiectiv pentru fotografiere pe întregul cadru oferă o versatilitate reală. Fiind la fel de bun pentru subiecte aflate în spații înguste sau pentru peisaje vaste ori panorame ale orașelor, obiectivul oferă detalii incredibile în diverse situații.

Acest obiectiv de 24 mm cu distanță focală fixă şi focalizare rapidă oferă o claritate excelentă de la o margine la alta a cadrului, chiar și atunci când se fotografiază utilizând diafragma cu cea mai mare deschidere, de f/1.8. Distanța minimă de focalizare de numai 0,25 m oferă utilizatorilor un control excepțional al cadrului, de la close-up până la infinit. Bokeh-ul este frumos, cu aspect cursiv și natural, iar petele luminoase, obișnuite la obiectivele pentru unghi larg, sunt contracarate efectiv chiar și în situațiile în care subiectul este iluminat din spate.

Obiectivul NIKKOR Z 24mm f/1.8 S pentru fotografiere pe întregul cadru este foarte indicat și pentru înregistrarea imaginilor video. Cineaștii pot capta segmente de film cu o frumoasă profunzime de câmp scăzută. Iar perspectiva echilibrată a obiectivului oferă rezultate la fel de bune pentru filmarea în întregime a scenelor dramatizate sau a interviurilor în interioare cu spații restrânse.

Dirk Jasper, manager de produs la Nikon Europe, declară: „NIKKOR Z 24mm f/1.8 S oferă fotografilor care utilizează aparate foto Nikon Z libertatea de a lucra cu lumina disponibilă în practic orice situație. În plus, performanțele focalizării de aproape sunt remarcabile: claritatea este extrem de bună, chiar și atunci când focalizați obiectivul pe subiecte apropiate sau pe detalii ale obiectelor.”

Rezumatul caracteristicilor cheie

Obiectiv NIKKOR Z cu distanță focală fixă pentru unghi larg, f/1.8: oferind o claritate de excepție de la o margine la alta a cadrului și performanțe excelente în lumină scăzută, acest obiectiv de 24 mm captează fiecare componentă a unei scene cu o claritate naturală.
Linia S: design optic cu caracteristici superioare. Acoperirea cu nanocristale anti-reflexie de la Nikon reduce formele dublate și petele luminoase, pentru o claritate mai bună a imaginii. Sistem multiplu de focalizare, cursiv şi silențios.
Excepțional pentru close-up: cu o distanță minimă de focalizare de numai 0,25 m, puteți să controlați cadrul de la close-up până la infinit. Claritatea imaginilor fotografiate de aproape este mai bună decât a obiectivelor comparabile care au aceeași distanță focală.
Etanșare împotriva intemperiilor: fiecare componentă mobilă a cilindrului obiectivului este etanșată pentru asigurarea protecției împotriva prafului și picăturilor de apă.
Foarte indicat pentru filme: sistemul de focalizare automată (AF), care aproape nu produce niciun sunet, permite celor mai silențioase momente să ofere un puternic impact emoțional. Inelul de control poate fi utilizat pentru controlul fără sunet al diafragmei sau pentru compensarea expunerii, precum și ca inel de focalizare când se filmează cu focalizare manuală.