04-09-2019

NIKON ANUNȚĂ DEZVOLTAREA APARATULUI FOTO D6 ȘI A OBIECTIVULUI AF-S NIKKOR 120-300MM F/2.8E FL ED SR VR

Amsterdam, Olanda, 4 septembrie 2019: Nikon anunță cu mândrie dezvoltarea aparatului foto digital SLR profesional Nikon D6 și a obiectivului cu zoom pentru telefotografie AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR, compatibil cu aparatele foto în format FX de la Nikon.

Dezvoltarea modelului D6 – cel mai avansat SLR digital de la Nikon de până acum – marchează cea de-a 20-a aniversare a seriei D cu o singură cifră. De la lansarea modelului D1 în 1999, aparatele foto vârf de gamă de la Nikon au evoluat cu cele mai avansate tehnologii din industrie și cel mai avansat know-how fotografic cultivat în lunga istorie a companiei Nikon în dezvoltarea aparatelor foto. La fel ca în cazul predecesoarelor acestui model, dezvoltarea aparatului foto D6 răspunde cerințelor stricte ale fotografilor profesioniști cu cele mai bune performanțe funcționale, chiar și în cele mai severe condiții.

Nikon anunță, de asemenea, dezvoltarea noului obiectiv AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR, celebrând împlinirea a 60 de ani de la adoptarea monturii F de la Nikon pentru seria D. Noul obiectiv cu zoom pentru telefotografie va oferi fotografilor profesioniști, în domenii precum fotografia sportivă, un sprijin și mai substanțial.

Noile dezvoltări de produse demonstrează angajamentul companiei Nikon de a extinde posibilitățile de exprimare fotografică, ocupând un loc de frunte în cultura fotografică atât cu aparatele foto SLR digitale, cât și cu sistemele de aparate foto mirrorless, pe lângă gama bogată de obiective.

* Detaliile, inclusiv datele lansărilor şi prețurile de vânzare cu amănuntul pentru aceste produse vor fi anunțate la o dată ulterioară.