06-09-2018

Nikon va face o demonstrație a sistemului foto mirrorless în format cadru întreg la photokina 2018

Aparate foto și obiective noi, precum și vorbitori renumiți din domeniu alcătuiesc agenda pentru standul din Halle 2.2

Amsterdam, Olanda, 6 septembrie 2018 – Nikon se pregătește să fie din nou în centrul atenției la principala expoziție imagistică din lume, photokina, din Köln. Vizitatorii vor avea ocazia de a încerca cele mai noi produse și de a vedea cele mai noi aparate foto mirrorless Nikon în format FX, cu montură Z, cele mai noi obiective și adaptoare pentru montură obiectiv.

De asemenea, vizitatorii standului Nikon din Halle 2.2 vor putea testa o gamă largă de produse DSLR profesionale Nikon, incluzând aparatul foto premiat Nikon D850 în format FX, care asigură o combinație perfectă între rezoluție, viteză și sensibilitate la lumină, datorită intervalului ISO cuprins între 64 și 25600 și clarității oferite de rezoluția de 45,7 MP. Vizitatorii standului vor putea admira și o gamă largă de aparate foto Nikon și obiective NIKKOR, cum ar fi modelul de bază recent anunțat D3500, megazoomul COOLPIX P1000, obiectivul de supertelefotografie de înaltă performanță AF-S NIKKOR 500mm f/5.6E PF ED VR și AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED, primul obiectiv de telefotografie din gama NIKKOR echipat cu un teleconvertor 1,4x.

Unii dintre cei mai buni fotografi din domeniu vor fi prezenți la standul Nikon, unde vor discuta despre experiențele lor de fotografiere cu echipamente Nikon. Ambasadorul european Nikon David Yarrow, fotograf de artă renumit, va vorbi despre fotografiile sale evocatoare și captivante privind viața pe Pământ și despre călătoria sa plină de provocări pentru obținerea unui stil unic. De asemenea, ambasadorul european Nadia Meli, fotograf de nunți născut în Italia, ne va dezvălui experiența ei la testarea noului sistem cu montură Z și compatibilitatea acestuia atât cu obiectivele NIKKOR noi, cât și cu cele existente. Fotograful britanic Rob Whitworth, creator de filme despre viața urbană, vedeta în plină ascensiune Jamari Lior, fotograful și realizatorul de filme premiat Pep Bonet, ambasadorul Nikon pentru țările nordice Frøydis Geithus și fotojurnalistul de sport și știri Lukas Schulze completează lista invitaților extraordinari de anul acesta.

Dirk Jasper, manager de produs la Nikon Europe, declară: „Noul nostru sistem foto mirrorless simbolizează efortul nostru de a atinge o nouă dimensiune a performanțelor optice, împingând limitele rezoluției și ale calității, oferind un univers întreg de posibilității pentru creatorii care își explorează următorul proiect. Nikon are o soluție pentru fiecare fotograf, iar participanții vor putea simți, afla despre și experimenta noul sistem împreună cu alte produse de top Nikon.

În plus, datorită vorbitorilor extraordinari care își vor împărtăși experiențele, provocările și recomandările în materie de fotografie pe scena Nikon, anul acesta va fi în mod cert cea mai bună ediție a photokina de până acum.”

Târgul expozițional photokina este deschis pentru public în perioada 26–29 septembrie 2018. Pentru cele mai noi știri și puncte de vedere, urmați-ne pe Twitter @NikonEurope. Participați la conversațiile de pe Twitter #NikonPhotokina.