15-08-2018

Nikon D850 și AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR au câștigat Premiile EISA 2018/2019

Amsterdam, Olanda, 15 august 2018: Nikon are plăcerea de a anunța că Nikon D850 și obiectivul pentru telefotografie AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR au fost desemnate cele mai bune echipamente la categoriile Professional DSLR Camera (Aparate foto DSLR profesionale) și Professional Lens (Obiective profesionale) 2018/2019. Premiile, decernate de asociația EISA (European Imaging and Sound Association), demonstrează angajamentul Nikon pentru dezvoltarea de echipamente inovatoare care ajută fotografii să își depășească limitele creative și tehnice.

Comentariile EISA pentru Nikon D850, câştigătorul premiului Professional DSLR Camera 2018/2019

D850 este un aparat foto DSLR în format FX uimitor și puternic, care poate face față oricărei provocări din partea utilizatorului, calități care l-au propulsat spre locul 1 la categoria Professional DSLR Camera de anul acesta. Senzorul CMOS BSI de 45,7 megapixeli permite fotografilor să capteze atât imagini statice de înaltă rezoluție, cât și filme 4K UHD pe întregul cadru. D850 poate fotografia șapte cadre pe secundă la rezoluție maximă (nouă cu grip opțional) și are același sistem de focalizare automată în 153 de puncte precum Nikon D5, pentru urmărirea cu precizie a subiecților în mișcare. Vizorul optic luminos și de mari dimensiuni facilitează încadrarea subiecților.

Comentariile EISA pentru AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR, câștigătorul premiului Professional Lens 2018/2019

Primul obiectiv produs de Nikon cu teleconvertor încorporat este un vis devenit realitate pentru mulți fotografi profesioniști de evenimente sportive și acțiune. Cu teleconvertorul ușor de utilizat, oferă distanțe focale de până la 560 mm și o diafragmă maximă de f/5,6. Obiectivul oferă imagini clare pe întregul interval de mărire, chiar și când fotografiați cu diafragma maximă. Stabilizarea eficientă vă permite să fotografiați cu timpi de expunere cu până la patru stopuri mai lungi decât ar fi posibil cu alte obiective. Obiectivul este rezistent la intemperii, fiind acoperit cu fluor care protejează lentila frontală împotriva pătrunderii apei, prafului și impurităților.

EISA este o colaborare între 55 dintre cele mai respectate reviste internaționale specializate în produse electronice. Premiile anuale sunt oferite produselor proaspăt lansate pe piață care combină cea mai avansată tehnologie și cele mai dorite caracteristici cu performanțele de vârf.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina de internet EISA: https://www.eisa.eu/

Pentru mai multe informaţii despre produsele premiate Nikon, vă rugăm să accesaţi www.europe-nikon.com