10-07-2018

FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU APARATUL FOTO CARE CREDE CĂ ESTE TELESCOP. MEGAZOOMUL COOLPIX P1000

Amsterdam, Olanda, 10 iulie 2018: Nikon prezintă modelul unic COOLPIX P1000, singurul aparat foto compact din lume cu zoom optic de 125x.¹ De la peisajele lunare până la natura sălbatică şi navele spaţiale îndepărtate, utilizatorii pot să fotografieze subiecte până la care nu se putea ajunge – până acum.

Acest aparat foto remarcabil, de 16 MP, simplifică realizarea fotografiilor şi filmelor extraordinare. Zoomul optic de 125x oferă cel mai mare interval de zoom din lume, de 24–3000 mm.¹ ² Iar funcţia Dynamic Fine Zoom, de 250x, extinde în mod digital limita superioară până la remarcabila valoare de 6000 mm.² ³ O putere de zoom suficientă pentru a fotografia craterele de pe lună.

Un obiectiv NIKKOR luminos, de f/2.8, asigură performanţe deosebite în lumină scăzută. Tehnologiile avansate utilizate de Nikon pentru fabricarea obiectivelor minimizează distorsiunile, astfel încât se pot obţine imagini foarte clare chiar şi atunci când se fotografiază la distanţe focale foarte mari, de telefotografie. Suportul pentru formatul de fişier RAW permite fotografilor să salveze şi să exporte fişiere de imagine necomprimate în programele pe care le utilizează pentru procesare/editare. Iar amatorii de filme pot înregistra segmente de film 4K/UHD de super-telefotografie: perfecte când filmează de la mare distanţă natura sălbatică în habitatul natural.

Ines Bernardes, manager de produs la Nikon Europe, declară: „Dacă doriţi să faceţi fotografii ale unei superluni sau să filmaţi pui care îşi iau zborul din cuib, COOLPIX P1000 este aparatul foto potrivit pentru dumneavoastră. Remarcabilul interval de zoom, de la unghi larg până la supertelefotografie, vă oferă libertatea de a încadra întreaga scenă sau de a vă apropia de cele mai mici detalii. De asemenea, acest megazoom compact are mai puţin de un sfert din greutatea unui aparat foto DSLR cu superteleobiectiv ataşat, ceea ce îl face foarte potrivit pentru plimbări şi călătorii.”

Rezumatul caracteristicilor cheie

- Zoom extrem de puternic. Cerul nu mai este limita. Fotografiaţi cu un zoom optic de 125x (24–3000 mm) şi cu Dynamic Fine Zoom de 250x (6000 mm).² ³
- Fotografii impresionante. Obiectivul NIKKOR luminos, de f/2.8, senzorul de imagine de 16 MP, sistemul de procesare a imaginii EXPEED şi suportul pentru fişiere RAW se combină pentru a oferi rezultate clare.
- Filme 4K de supertelefotografie. Înregistraţi simplu segmente de film 4K/UHD la 30p sau imagini video Full HD (1080p) la cadenţe de cadre de până la 60p. Filmaţi cu sunet stereo şi beneficiaţi de o ieşire HDMI curată.
- Imagini stabile. Sistemul VR (reducere a vibraţiilor) optic cu dublă detecţie contracarează efectele tremuratului aparatului foto, pentru fotografii şi filme mai clare. Modul Activ de reducere a vibraţiilor oferă imagini mult mai stabile în vizor şi pe monitor.
- Orice unghi. Monitorul luminos de 3,2 inci, cu 921.000 puncte, poate fi înclinat şi rotit în aproape orice direcţie.
- Control uniform al zoomului. Mânerul mare şi controlul de zoom lateral uşurează manevrarea. Un buton de zoom cu revenire rapidă retrage instantaneu obiectivul de la poziţia de supertelefotografie la un unghi mai larg, permiţând fotografierea mai simplă a subiectelor care au ieşit din cadru.
- Rezultate perfecte. Suportul pentru formatul de fişier RAW permite utilizatorilor să salveze şi să exporte fişiere de imagine necomprimate în programele de procesare/editare.
- Împărtăşiţi momentele minunate. Conectivitatea asigurată de aplicaţia SnapBridge le permite utilizatorilor să sincronizeze fotografiile cu cele dintr-un dispozitiv inteligent, pe măsură ce fotografiază. De asemenea, aplicaţia SnapBridge permite utilizarea dispozitivului inteligent pentru a fotografia de la distanţă.

¹ Conform situaţiei din 10 iulie 2018
² Echivalent 35 mm
³ Magnificarea prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom este calculată de la poziţia cu unghi larg maxim a zoomului optic.

Compatibilitatea cu SnapBridge
Aplicaţia SnapBridge de la Nikon trebuie instalată pe un dispozitiv inteligent compatibil, înainte de a putea utiliza SnapBridge cu acest aparat foto.