25-07-2018

Dezvoltarea unui aparat foto mirrorless de ultimă generaţie cu fotografiere pe întregul cadru şi a unor obiective NIKKOR prevăzute cu o nouă montură, de la care se aşteaptă atingerea unor noi dimensiuni ale performanţelor optice

Amsterdam, Olanda, 25 iulie 2018: Nikon are plăcerea să anunţe dezvoltarea unui aparat foto mirrorless în format FX – cu fotografiere pe întregul cadru – şi a unor obiective NIKKOR prevăzute cu o nouă montură.

Aparatul foto mirrorless şi obiectivele NIKKOR care sunt în proces de dezvoltare au permis urmărirea atingerii unor noi dimensiuni ale performanţelor optice, prin adoptarea unei noi monturi. Aparatul foto mirrorless este rezultatul tehnologiei superioare de procesare a imaginii şi capacităţilor avansate dobândite de Nikon în domeniile opticii şi producţiei, pe parcursul celor peste o sută de ani de activitate. De asemenea, cunoştinţele acumulate prin dezvoltarea aparatelor foto digitale SLR de la Nikon au avut o contribuţie majoră în acest nou proces de dezvoltare.

Cu acest nou aparat foto mirrorless şi cu noile obiective NIKKOR, suntem dedicaţi ideii de a oferi fotografilor abilitatea de a înregistra imagini care sunt mai bogate şi mai pline de viaţă ca oricând.

În plus, un nou adaptor pentru montură este în proces de dezvoltare pentru noul aparat foto mirrorless. Acesta va fi compatibil cu obiectivele NIKKOR cu montură F, care fac parte din sistemul DSLR de la Nikon, îmbogăţind varietatea de opţiuni pentru fotografi.

Nikon va fi în continuare în fruntea culturii imagistice prin lansarea noului aparat foto mirrorless, precum şi prin dezvoltarea continuă a aparatelor foto digitale SLR, oferind consumatorilor posibilităţi de a se bucura de valorile unice ale fiecărui sistem.

Un material imagistic special, referitor la acest produs, este disponibil pentru vizualizare aici. Rămâneţi cu noi, pentru a vizualiza şi materialele viitoare.

Detaliile, inclusiv data lansării şi preţul de vânzare sugerat, vor fi anunţate la o dată ulterioară.

Pentru mai multe informaţii despre produsele premiate de la Nikon, vizitaţi www.europe-nikon.com