15-05-2018

Nikon lansează telemetrul cu laser pentru golf COOLSHOT PRO STABILIZED

Amsterdam, Olanda, 15 mai 2018: Nikon anunță astăzi lansarea telemetrului cu laser pentru golf COOLSHOT PRO STABILIZED - acest produs de top reprezintă modelul nou, îmbunătățit al seriei COOLSHOT 80.

COOLSHOT PRO STABILIZED preia funcția de reducere a vibraţiilor de la seria COOLSHOT 80 într-un corp mai compact și mai ușor. Telemetrul este prevăzut cu un afișaj intern OLED roșu ușor de vizualizat, cu funcție de reglare automată care permite reglarea fină a luminozității în funcție de nivelul luminii ambiante. Timpul de măsurare este redus la aproximativ 0,3 secunde. Corpul are o structură impermeabilă și protecție anti-aburire care protejează împotriva precipitațiilor neașteptate și a stropilor de apă.

De asemenea, COOLSHOT PRO STABILIZED este prevăzut cu un „Indicator al distanței reale” - o lumină LED în partea frontală a dispozitivului, care se aprinde intermitent în culoarea verde la utilizarea modului de măsurare a distanței reale. Prin urmare, poate fi folosit în competițiile oficiale* în care este permisă utilizarea dispozitivelor pentru măsurarea distanței, indicând în mod clar faptul că nu a fost utilizată funcția de măsurare înclin/declin (tehnologia ID).

Telemetrul COOLSHOT oferit de Nikon elimină nesiguranța referitoare la distanță, oferind utilizatorului mai mult timp pentru a lua decizii strategice și a se concentra asupra fiecărei lovituri.

Noul COOLSHOT PRO STABILIZED încorporează tot ceea ce vă doriți de la un telemetru cu laser pentru golf. Datorită manevrabilității îmbunătățite și măsurării simple, este ideal atât pentru cei care utilizează pentru prima dată un telemetru cu laser pentru golf, cât și pentru cei care nu sunt mulțumiți de telemetrele cu laser obișnuite.

*Verificați regulamentul local înainte de a utiliza dispozitivul COOLSHOT într-o competiție oficială.

COOLSHOT PRO STABILIZED

Afișaj intern roșu
*Imagine simulată

Caracteristici cheie

· Distanță măsurare: 7,5-1.090 m
· Funcția STABILIZED este utilizată pentru a facilita măsurarea distanței până la un steag îndepărtat, reducând în același timp vibrațiile cauzate de mișcarea mâinii. Efect de reducere a vibrațiilor: vibrațiile imaginii în vizor provocate de mișcarea mâinii (unde sinusoidale) sunt reduse la aproximativ 1/5 sau mai puțin¹.
· Afișajul OLED intern roșu asigură o vizibilitate mai bună în orice situație. Funcția de reglare automată a luminozității asigură un reglaj fin al luminozității afișajului în funcție de nivelul de lumină ambiantă.
· Răspuns rapid şi stabil la măsurare, indiferent de distanţă: tehnologia HYPER READ a avansat și asigură afișarea rezultatului măsurătorii în aproximativ 0,3 secunde.
· Tehnologie LOCKED ON cu iluminare verde²: Semnalul LOCKED ON este iluminat în verde și indică distanța până la cel mai apropiat subiect. În timpul măsurării subiectelor care se suprapun, distanţa până la cel mai apropiat subiect este afişată cu un semnal LOCKED ON pe vizor. De exemplu, pe un teren de golf, este clar vizibil că distanţa până la steag a fost măsurată, chiar dacă există copaci pe fundal.
· Modul golf afişează distanţa ajustată în funcție de pantă (distanţă orizontală ± înălţime) care vă ghidează cu privire la cât de puternic trebuie să loviţi mingea şi este util atunci când jucaţi golf pe un teren cu pante/rampe — Tehnologie ID (înclin/declin).
· Indicatorul distanței reale indică faptul că nu este utilizată funcția de măsurare înclin/declin (tehnologia ID). La utilizarea modului de măsurare a distanței reale, indicatorul de culoare verde se aprinde intermitent dacă aparatul este pornit. Faptul că nu este utilizată funcția de măsurare înclin/declin (tehnologia ID) poate fi confirmat cu ușurință de către observatori. Indicatorul distanței reale poate fi oprit.
· Modul de prioritate a primei ținte este activat. În timpul măsurării subiecților care se suprapun este afișată distanța până la cel mai apropiat subiect, o caracteristică foarte utilă pentru măsurarea distanței până la un steag de pe terenul de golf, unde există copaci în fundal.
· Măsurarea distanţei este afişată în paşi de: 0,5 m
· Măsurare simplă sau măsurare continuă (până la 8 secunde)
· Monocularul de 6x de înaltă calitate, cu acoperire multi-strat pentru imagini luminoase și clare
· Ocular de mari dimensiuni pentru o vizualizare simplă (18 mm)
· Câmp vizual larg (7,5 grade)
· Designul cu distanţă oculară lungă permite o vizualizare confortabilă pentru cei care poartă ochelari
· Funcţie de ajustare dioptrie
· Design corp compact pentru o priză confortabilă
· Impermeabil şi anti-aburire
· Toleranţă mare de temperatură: între -10°C și +50°C

¹ Pe baza standardelor de măsurare Nikon.
² Măsurători simple: Semnalul LOCKED ON apare în timpul măsurării subiecților care se suprapun, când este afișată distanţa până la cel mai apropiat subiect. Măsurare continuă: Semnalul LOCKED ON apare când cifrele afișate se schimbă la un subiect mai apropiat.