22-11-2017

Se anunţă noul Colectiv de nunţi europene Nikon

Amsterdam, Olanda, 22 noiembrie 2017 – Ziua de astăzi marchează lansarea Colectivului de nunţi europene Nikon, o echipă de fotografi experţi şi oameni influenţi din regiune, specializaţi în nunţi, care au fost selecţionaţi cu grijă de Nikon pentru a prezenta trendurile prezente şi viitoare ale nunţilor, precum şi stilurile de fotografiere specifice acestor evenimente. Membrii fondatori ai Colectivului sunt:

•  Marea Britanie: Ross Harvey, fotograf specializat în nunţi şi Louise Beukes, editoare a blogului B.LOVED
•  Italia: Nadia Meli, fotografă specializată în nunţi şi Elena Saia, fondatoare a blogului Wedding Wonderland
•  Franţa: Chloé Lapeyssonnie, fotografă specializată în nunţi şi Nessa Buonomo, fondatoare a blogului La Mariée Aux Pieds Nus
•  Republica Cehă: Simona Smrčková şi Kamil Saliba, fotografi specializaţi în nunţi şi Lucie Spišáková, editoare a blogului Originalni Svatba 

Colectivul de nunţi europene Nikon va produce o serie de conţinut exclusiv, continuu, care va fi găzduit de site-ul web european al companiei Nikon şi se va lansa având ca temă tradiţiile nunţilor. De la „Dansul brioşei” (Danse de la brioche), până la „Spargerea farfuriilor”, Colectivul a identificat şi a fotografiat tradiţii de pe teritoriul Europei, unele ciudate, altele extraordinare. Conţinutul este conceput pentru a oferi inspiraţie şi idei fotografilor de nunţi.

Toate imaginile înregistrate de Colectiv vor fi fotografiate cu noul D850 de la Nikon. Fiind echipat cu un senzor rapid, de foarte înaltă rezoluţie, în format FX, care utilizează 45,7 megapixeli de rezoluţie efectivă, o sensibilitate la lumină remarcabilă şi un interval dinamic deosebit, D850 vă permite să faceţi mai mult decât simple fotografii – vă ajută să spuneţi povestea unui cuplu şi să îi transportaţi înapoi în acea zi specială a lor, prin puterea detaliilor.

După lansare, Colectivul de nunţi europene Nikon va reveni bianual cu noi perspective asupra trendurilor viitoare ale nunţilor. Cel de-al doilea episod al seriei de conţinut, disponibil în aprilie 2018, va prezenta trendurile şi previziunile pentru primăvara/vara anului 2018.

Pentru informaţii suplimentare despre Colectivul de nunţi europene Nikon şi despre modalitatea de a accesa conţinutul, vizitaţi aici.

Pentru mai multe informaţii despre produsele premiate de la Nikon, vizitaţi www.europe-nikon.com.