25-07-2017

Nikon celebrează 100 de ani de existenţă cu o serie de conţinut aniversar exclusiv

Amsterdam, Olanda, 25 iulie 2017 – Nikon lansează o serie de conţinut exclusiv pentru celebrarea celei de-a 100-a aniversări, pe 25 iulie 2017. Găzduită pe Site-ul web aniversar al companiei Nikon, această serie va fi lansată în perioada verii şi va consta în imagini emblematice, precum şi relatări şi sfaturi de la fotografi din întreaga lume, care au contribuit la modelarea unui secol de imaginaţie şi la bogata istorie a brandului. De asemenea, aceasta va oferi un tur virtual în culisele Muzeului Nikon din Tokyo.

Încă de la înfiinţare, în 1917, când Nikon se numea Nippon Kogaku K.K., compania a furnizat lumii produse unice şi cunoştinţe care au lărgit graniţele tehnologiilor optice şi de precizie. De la cunoştinţe de specialitate din domeniu, până la adepţi ai celebrităţilor de la Nikon, conţinutul a fost conceput pentru a-i inspira pe fotografi şi pe fani deopotrivă.

Seria de conţinut va fi lansată în cinci categorii principale:

100 de ani de poveşti

În ultimii 100 de ani, Nikon a avut un rol esenţial în transformarea lumii imaginilor. De la jaloanele emblematice, lansările de aparate foto şi produsele inovatoare, până la insipraţia individuală a fotografilor profesionişti, amatori şi fani, Nikon împărtăşeşte unele dintre cele mai importante şi mai frumoase relatări şi poveşti personale din Europa şi din lume.

Muzeul Virtual Nikon

Pentru a prezenta moştenirea companiei Nikon şi de unde a început totul, Nikon a creat un tur virtual de 360 de grade al muzeului său de renume mondial din Tokyo. Intrând în lumea Nikon, privitorii vor pătrunde în universul tehnologiilor, produselor şi jaloanelor cheie din istoria acestei companii, aflând totodată şi despre contribuţia companiei Nikon în domenii ca ştiinţele vieţii, medicină şi chiar cercetarea spaţiului.

Icons with Nikons

Aparatele foto şi obiectivele produse de Nikon sunt utilizate de oameni de toate categoriile. Această serie de fotografii prezintă celebrităţi din lumea muzicii, televiziunii şi filmului, precum şi a sportului, înregistrate cu echipamente Nikon.

100 de ani de asistenţă

Din 1917, Nikon a susţinut fotografii în domeniul de activitate pe care şi l-au ales, împărtăşind idei şi sfaturi pentru a depăşi graniţele posibilului, oferind în acelaşi timp îndrumări amatorilor şi fanilor, pentru a-şi îmbunătăţi abilităţile de fotografiere. Pentru a comemora acest eveniment, Nikon a selecţionat cele mai bune sfaturi dintr-un secol de activitate în domeniul imagistic, combinându-le cu observaţii şi perspective din baza fotografică globală a brandului.

#LookBackAtNikon

De asemenea, Nikon lansează un concurs pe Instagram pentru fanii şi pasionaţii de echipamente Nikon din Europa, cu o selecţie de premii oferite, inclusiv aparate foto Nikon. Concursul îi invită pe participanţi să facă o fotografie care să fie o reflexie a propriei persoane şi a aparatului lor foto marca Nikon. Participanţii care fac cel mai bun „selfie” în faţa unei oglinzi, a unui panou de sticlă, în luciul apei sau care au o altă opţiune ingenioasă, vor avea şansa de a câştiga un număr de premii, printre care se numără un aparat foto Nikon D500 sau D7500. Pentru mai multe informaţii, urmaţi @NikonEurope pe Instagram.

Pentru informaţii suplimentare despre cea de-a 100-a aniversare a companiei Nikon şi pentru a accesa conţinutul aniversar, vizitaţi Site-ul web aniversar.