15-06-2017

Modelele și articolele comemorative pentru a 100-a aniversare Nikon sunt acum disponibile

Amsterdam, Olanda, 15 iunie 2017: Nikon are plăcerea să anunțe lansarea unei game de modele și articole comemorative, concepute pentru a celebra cea de-a 100-a aniversare a companiei, pe 25 iulie 2017. Magazinele oficiale Nikon vor accepta comenzi pentru aceste modele și articole comemorative începând de astăzi, 15 iunie. Comenzile vor fi acceptate până la data de 31 august 2017.

Pentru detalii complete și rețeaua de parteneri autorizați Nikon consultați site-ul nostru pentru a 100-a aniversare.

Ediții pentru a 100-a aniversare

D5 – ediția pentru a 100-a aniversare

Ediția comemorativă pentru modelul D5, vârful de gamă al aparatelor foto digitale SLR produse de Nikon, are un finisaj gri metalic și, gravată pe partea de jos, o notă amintește de contribuția Nikon la studierea și explorarea spațiului cosmic. Este inclusă, de asemenea, o broșură aniversară care detaliază această contribuție.

D500 – ediția pentru a 100-a aniversare

Încorporând un design special, ediția aniversară D500 este oferită într-o cutie metalică elegantă pe care sunt gravate logoul comemorativ și numărul de serie. De asemenea, capacul corpului și cureaua de piele sunt ștanțate cu logoul comemorativ.

NIKKOR 70-200E – ediția pentru a 100-a aniversare

AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR este un obiectiv cu zoom și deschidere mare a diafragmei pentru telefotografie care oferă deopotrivă manevrabilitate superioară și performanțe optice excelente. Ediția aniversară dispune de un set de lentile de sticlă individuale care formează obiectivul (suportul special pentru expunere și cutia sunt incluse).

Set obiective NIKKOR Triple F2.8 Zoom – ediția pentru a 100-a aniversare

Setul de obiective NIKKOR Triple F2.8 Zoom - ediția pentru a 100-a aniversare este compus din obiectivul cu unghi larg AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED, obiectivul normal AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR și obiectivul pentru telefotografie AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR. Acelaşi număr de serie comemorativ este gravat pe toate cele trei obiective.

WX 7x50 IF și WX 10x50 IF – edițiile pentru a 100-a aniversare

Edițiile pentru a 100-a aniversare încorporează logoul comemorativ special și numărul de serie exclusiv. Pe lângă cureaua obișnuită, mai este oferită și o curea WX din piele pe care este ștanțat logoul comemorativ. Vânzările sunt limitate la o sută de bucăți (7x50 și 10x50 împreună).

8x30 EII – ediția pentru a 100-a aniversare

Această ediție comemorativă elegantă a modelului Nikon 8x30 EII are un finisaj gri metalic exclusivist și are imprimat logoul aniversar.

Colecția specială pentru a 100-a aniversare

Nikon Model I – Reproducere din cristal pentru a 100-a aniversare Nikon
O frumoasă reproducere din cristal a primului aparat foto Nikon, Nikon Model I din 1948, creată de Swarovski®¹, cel mai important producător de cristale din lume.

 

Aparat foto Nikon F în miniatură, pentru a 100-a aniversare Nikon
Istoricul Nikon F, primul model vârf de lance de la Nikon şi aparatul foto care a stabilit standardul pentru aparatele foto reflex cu vizare prin obiectiv din întreaga lume, este reprodus fidel cu acest model la scara 1/2.

 

Colecția de insigne pentru a 100-a aniversare Nikon
Această colecție de insigne redă istoria de 100 de ani a Nikon, trecând în revistă cele mai importante și mai populare produse Nikon, alături de diferitele logouri ale companiei.

 

Curea de înaltă calitate pentru aparate foto, pentru a 100-a aniversare Nikon
Această curea premium pentru aparate foto este fabricată în întregime din cea mai bună piele italiană care se îmbunătățește cu cât este utilizată mai mult și odată cu vechimea.

 

*Perioada de comandă, perioada de vânzare și prețul fiecărui produs diferă în funcție de țară sau regiune.
*Rețineți că livrarea produselor achiziționate poate dura mai mult dacă este primit un număr mare de comenzi.
¹Swarovski® este marcă comercială înregistrată a companiei Swarovski AG.