31-05-2017

Larg. Foarte larg. Superangular. Trei noi obiective NIKKOR deschid noi posibilităţi

Amsterdam, Olanda, 31 mai 2017: Nikon îşi lărgeşte portofoliul de obiective cu primul zoom superangular NIKKOR în format FX de până acum, cu un obiectiv luminos cu distanţă focală fixă, în format FX, de 28 mm şi cu un obiectiv cu zoom pentru unghi foarte larg, în format DX. Pentru fotografii care doresc să extindă spaţiul şi să exagereze perspectivele, aceste trei obiective deschid posibilităţi fascinante.

Fotografii specializaţi în evenimente, nunţi, portrete, călătorii şi peisaje beneficiază de mai multă libertate pentru a-şi spune poveştile cu noul AF-S NIKKOR 28mm f/1.4E ED. Fiind cel mai recent produs din gama de obiective NIKKOR cu diafragmă de f/1.4 de la Nikon, acest obiectiv oferă posibilităţi excepţionale de control estetic în orice lumină. Fotografii care doresc să înregistreze unghiuri extreme pot trece de la o perspectivă circulară reală la o imagine care umple cadrul, cu primul zoom superangular de la Nikon. Construcţia optică avansată a obiectivului AF-S FISHEYE NIKKOR de 8–15 mm vă asigură că versatilitatea nu implică sacrificarea calităţii. Iar fotografii care lucrează în formatul DX, gata să exploreze perspective dramatice, vor aprecia noul obiectiv cu zoom AF-P NIKKOR în format DX, de 10–20 mm, cu sistem VR. Simplu de utilizat şi construit pentru călătorii, acest zoom uşor, pentru unghi larg, oferă o calitate superbă a imaginii şi un raport calitate/preţ remarcabil. Este însoţitorul perfect pentru aparatele foto DSLR agile, de înaltă rezoluţie, în format DX de la Nikon.

Dirk Jasper, managerul departamentului de marketing pentru produse, Nikon BV, declară: „Fotografierea este o formă captivantă de a povesti, iar perspectiva largă este o modalitate puternică de a înregistra scene unice din lume. Suntem mândri că am adăugat aceste trei noi modele pentru unghi larg la gama de obiective NIKKOR. Fiecare reprezintă noi posibilităţi: modalităţi diferite de a înfăţişa poveştile, cu excepţionala calitate a imaginii pentru care marca NIKKOR este renumită.”

AF-S FISHEYE NIKKOR 8–15mm f/3.5–4.5E ED. Două efecte de „ochi de peşte” într-un obiectiv. Treceţi cu uşurinţă de la o imagine circulară de 8 mm la o imagine superangulară de 15 mm, pe întregul cadru. Aşteptaţi-vă la imagini superbe de înaltă rezoluţie, cu aceeaşi claritate de la o margine la alta, chiar şi la cea mai mare setare pentru deschiderea diafragmei, de f/3.5. Beneficiaţi de o distanţă minimă de focalizare de 0,16 m. Acest obiectiv dispune de o construcţie robustă, rezistentă la praf şi la picături de apă, precum şi de o combinaţie de parasolar pentru obiectiv şi capac.

AF-S NIKKOR 28mm f/1.4E ED. Materializaţi-vă viziunea. Spuneţi povestea. Înregistraţi fiecare detaliu în detalii mai fine. Profitaţi de excepţionalul control estetic în orice lumină şi de extraordinara putere de rezoluţie, chiar şi atunci când fotografiaţi cu diafragma larg deschisă. O distanţă minimă de focalizare, de numai 0,28 m, oferă un plus de versatilitate. Dispune de o construcţie rezistentă la praf şi la picături de apă, pentru fotografierea fără probleme în condiţii climatice dificile.

AF-P DX NIKKOR 10–20mm f/4.5-5.6G VR. Parcurgeţi perspective dramatice. De la cerul larg, până la close-up-uri care umplu cadrul, înregistraţi cu uşurinţă imagini captivante, cu intervalul de distanţe focale de 10–20 mm şi distanţa minimă de focalizare de 0,22 m. Sistemul de reducere a vibraţiilor (VR) de la Nikon vă ajută să obţineţi imagini neestompate şi cadre mai clare în lumină scăzută. Motorul pas cu pas AF-P asigură focalizarea automată cursivă, rapidă, aproape silenţioasă, ceea ce reprezintă un avantaj în plus când înregistraţi filme.