Nikon Imaging | Romania | Europa

03-04-2017

Nikon anunţă modelele comemorative pentru a 100-a aniversare

Amsterdam, Olanda, 3 aprilie 2017: Nikon are plăcerea să anunţe gama sa de modele şi de articole comemorative, concepute pentru a celebra cea de-a 100-a aniversare a companiei, pe 25 iulie 2017.

Încă de la înfiinţare, în 1917, când Nikon se numea Nippon Kogaku K.K., compania a furnizat lumii produse unice, care au lărgit graniţele tehnologiilor optice şi de precizie. Gama aniversară, care prezintă logoul pentru a 100-a aniversare, precum şi finisaje şi detalii speciale, include două dintre aparatele foto digitale SLR de top de la Nikon, cel mai bun obiectiv NIKKOR din seria de obiective cu diafragmă maximă f/2.8, un set special de trei obiective NIKKOR şi, în sfârşit, ediţiile comemorative ale unui număr de trei binocluri.

De asemenea, va fi disponibilă o colecţie de articole comemorative, ale căror detalii le puteţi vedea pe site-ul nostru dedicat celei de-a 100-a aniversări, http://www.nikon.com/100th/.

D5 – Ediţia pentru a 100-a aniversare

D5 este aparatul foto digital SLR de top al companiei Nikon. Această ediţie, care întruchipează moştenirea unui model de vârf, are un finisaj gri închis metalic şi o pecete care denotă contribuţia companiei Nikon la studierea şi explorarea spaţiului. Este inclusă, de asemenea, o broşură aniversară care detaliază acest fapt.

D500 – Ediţia pentru a 100-a aniversare

Cu finisajul gri metalic şi logoul comemorativ, ediţia pentru a 100-a aniversare combină eleganţa cu măiestria fotografică. Aparatul foto are o cutie metalică elegantă, cu logo şi număr de serie şi este prevăzut cu un capac special pentru corp şi cu o curea din piele, care au logoul imprimat în relief.

NIKKOR 70-200E – Ediţia pentru a 100-a aniversare

Această ediţie comemorativă a obiectivului AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR constă în prezentarea elementelor de sticlă individuale care formează partea funcţională din interior, cu un suport special pentru expunere şi cu o cutie, dezvăluind raţiunea conform căreia acest obiectiv obţine acea reproducere caracteristică a imaginilor.

Setul NIKKOR Triple F2.8 Zoom Lens Set – Ediţia pentru a 100-a aniversare

Obiectivele NIKKOR au devenit sinonime cu tehnologiile optice ale companiei Nikon. Setul aniversar conţine cele trei obiective cu zoom cu diafragmă maximă f/2.8, care reprezintă cel mai bine numele NIKKOR – obiectivul pentru unghi larg AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED, obiectivul normal AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR şi obiectivul de telefotografie AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR. Acelaşi număr de serie comemorativ este gravat pe toate cele trei obiective.

WX 7×50 IF şi WX 10×50 IF – Ediţiile pentru a 100-a aniversare

Pentru aceste ediţii ale noii serii WX pentru unghi de câmp foarte larg (WX 7×50 IF, WX 10×50 IF), este marcat un număr de serie exclusiv pe partea de sus a axului central, în timp ce logoul aniversar este imprimat pe partea de jos a axului central al binoclului, precum şi pe o curea exclusivă din piele pentru WX, care însoţeşte cureaua livrată în mod obişnuit. Numărul total al acestora este limitat la o sută (7×50 şi 10×50 împreună).

8×30 E II – Ediţia pentru a 100-a aniversare

Aceasta este o ediţie comemorativă a modelului 8×30E II de la Nikon, un binoclu cu un design tradiţional şi clasic, utilizat şi apreciat de mulţi de-a lungul anilor care au trecut de când a fost lansat. Această ediţie prezintă logoul comemorativ şi un finisaj gri metalic exclusiv. De asemenea, se livrează cu o curea specială şi cu o husă specială.

Articole comemorative pentru cea de-a 100-a aniversare

Nikon Model I – Creaţia de cristal pentru a 100-a aniversare Nikon

O frumoasă reproducere din cristal a primului aparat foto de 35 mm de la Nikon, din 1948. Este vorba despre emblematicul Model I, creat de Swarovski*, principalul fabricant de cristale din lume.

Colecţia de insigne pentru a 100-a aniversare Nikon

Această colecţie de mici insigne reproduce produse ale companiei Nikon care au fost cele mai populare şi mai importante din punct de vedere istoric, precum şi logoul corporativ, de-a lungul secolului trecut.

Aparat foto Nikon F în miniatură, pentru a 100-a aniversare Nikon

Istoricul Nikon F, primul model vârf de lance de la Nikon şi aparatul foto care a stabilit standardul pentru aparatele foto reflex cu vizare prin obiectiv din întreaga lume, este reprodus fidel cu acest model la scara 1/2.

Curea de înaltă calitate pentru aparate foto, pentru a 100-a aniversare Nikon

Confecţionată în întregime din piele italiană de cea mai bună calitate, care se îmbunătăţeşte cu cât cureaua este utilizată mai mult şi odată cu vechimea.

Mai multe informaţii vor fi disponibile în luna iunie.
Pentru mai multe detalii, vizitaţi site-ul nostru dedicat celei de-a 100-a aniversări.

*Swarovski este marcă comercială sau marcă comercială înregistrată a companiei Swarovski AG.

Specificaţiile, designul, numele produsului şi accesoriile furnizate pot diferi în funcţie de ţară sau zonă. Specificaţiile şi echipamentul pot fi modificate fără notificare prealabilă şi fără obligaţii din partea producătorului.