Nikon Imaging | Romania | Europa

06-10-2016

Nikon prezintă telemetrul cu laser MONARCH 7i VR

Amsterdam, Olanda, 6 octombrie 2016: Nikon are plăcerea de a anunța lansarea telemetrului cu laser MONARCH 7i VR - un model inovator care utilizează reducerea optică a vibrațiilor.

Modelul MONARCH 7i VR reduce în mod eficient vibrațiile imaginii în vizor provocate de mișcarea mâinii (unde sinusoidale) la aprox. 1/5 sau mai puțin, pe baza standardelor de măsurare Nikon. Imaginea din vizor rămâne stabilă, facilitând țintirea către țintă. Măsurarea pe distanțe lungi de până la 915 metri în distanță reală, alături de tehnologia VR (reducere vibraţie) permit o măsurare simplă si rapidă a subiecților mai îndepărtați și mai mici.

Telemetrul cu laser MONARCH 7i VR dispune de un vizor multi-strat de înaltă calitate cu mărire de 6x pentru imagini clare, luminoase. Tehnologia ID afișează distanța orizontală, în timp ce algoritmul original Nikon de procesare a datelor — HYPER READ — este utilizat pentru afișarea rezultatului în aproximativ 0,5 secunde indiferent de cât de departe vă aflați de țintă.

Telemetrul cu laser MONARCH 7i VR are un corp compact cu prindere facilă, și asigură o optică înaltă și măsurare de performanţă. Distanțele către țintă pot fi măsurate rapid și cu acuratețe în situațiile în care fiecare secundă contează și este însoțitorul ideal pentru activitățile în aer liber. Datorită structurii impermeabile şi fără aburire (cu camera acumulatorului rezistentă la ploaie), telemetrul cu laser MONARCH 7i VR este gata de utilizare chiar și în condiții dure.