Nikon Imaging | Romania | Europa

06-10-2016

Nikon prezintă noul telemetru cu laser pentru golf COOLSHOT 80i VR/COOLSHOT 80 VR

Amsterdam, Olanda, 6 octombrie 2016: Nikon are plăcerea de a anunța lansarea telemetrelor cu laser COOLSHOT 80i VR și COOLSHOT 80 VR - modelele inovatoare de telemetre cu laser utilizând o funcție VR (reducere vibraţie).

Datorită sistemului de reducere vibrație de la Nikon, vibrațiile imaginii în vizor provocate de mișcarea mâinii (unde sinusoidale) sunt reduse la aprox. 1/5 sau mai puțin (pe baza standardelor de măsurare Nikon). Având subiectul în vizor stabil, este mai ușor să țintiți către țintă. Această tehnologie optimizează în mod remarcabil ușurința de a măsura distanțele și reduce erorile, cum ar fi ca raza laser să rateze ținta, sau să măsoare către o țintă greșită.

Ambele modele utilizează Modul Prioritate a primului obiectiv, perfect pentru măsurarea distanței până la un steag din zona verde, unde există copaci în fundal. În plus, noua tehnologie LOCKED ON presupune ca semnalul LOCKED ON să apară în vizor pentru a vă informa că distanța până la Primul Obiectiv este afișată, asigurând jucătorii de golf că pot fi încrezători că au lungimea corectă până la steag.

Modelul COOLSHOT 80 VR este proiectat exclusiv pentru măsurarea distanței reale în timp ce modelul COOLSHOT 80i VR include tehnologia ID care afișează distanța ajustată pantă (distanță orizontală ± înălțime), fiind ideal pentru utilizarea pe terenuri de golf în pantă.

Atât modelul COOLSHOT 80i VR cât și modelul COOLSHOT 80 VR dispun de un vizor multi-strat de înaltă calitate cu mărire de 6x pentru imagini clare, luminoase, cu rezultatul măsurătorii afișat în aproximativ 0,5 secunde datorită algoritmului original Nikon de procesare a datelor HYPER READ. Designul compact asigură portabilitate și o prindere confortabilă, în timp ce datorită structurii impermeabile şi fără aburire (cu camera acumulatorului rezistentă la ploaie) aparatul foto este gata de utilizare indiferent de vreme, permițându-vă să vă concentrați pe joc datorită măsurătorilor facile, fără stres.