Nikon Imaging | Romania | Europa

23-08-2016

SUNT photokina 2016: ce aşteptăm de la Nikon

În acest an, Nikon va prezenta la photokina produse care facilitează activităţile creatorilor de conţinut

În acest an, Nikon va prezenta la photokina produse care facilitează activităţile creatorilor de conţinut

Amsterdam, 23 august 2016 – Nikon se pregăteşte să fie din nou în centrul atenţiei la principala expoziţie imagistică din lume, photokina, din Köln. Vizitatorii se pot aştepta să fie primii care aud anunţurile captivante şi li se va oferi acces interactiv la cele mai recente produse, la standul din Pavilionul 2.2 de la Koelnmesse. De asemenea, un număr de fotografi de clasă mondială care colaborează cu Nikon vor arăta cum creează ei conţinut de calitate, pentru a-i inspira pe cei prezenţi.

Modelul anunţat recent, Nikon D3400, va fi expus pentru prima dată pentru public la standul Nikon. Examinaţi mai îndeaproape acest DSLR destinat publicului larg, care facilitează partajarea din mers a imaginilor şi descoperiţi cum fotografierea imaginilor de înaltă calitate se poate face fără efort.

De asemenea, vizitatorii standului Nikon pot să testeze cele mai recente produse DSLR profesionale, inclusiv vârful de gamă în format FX Nikon D5 şi fratele mai mic al acestuia, Nikon D500. Cufundaţi-vă în fotografierea la 360 de grade cu Nikon KeyMission 360; produsul, care a debutat la CES 2016, va fi prezentat la stand. Vizitatorii standului vor mai avea de văzut şi de admirat o gamă largă de obiective NIKKOR şi de aparate foto compacte COOLPIX.

Un număr de fotografi de renume vor face prezentări la standul Nikon, împărtăşind experienţele lor de fotografiere cu cele mai recente echipamente de la Nikon. Fotograful de la National Geographic, Ami Vitale, îi va însoţi pe vizitatori pentru a vedea de aproape rinoceri în Africa şi urşi panda în China, în timp ce Ambasadorul companiei Nikon Europe, Joel Marklund, va oferi celor prezenţi accesul în culisele celor mai importante evenimente sportive din lume, inclusiv Rio 2016 şi finala Ligii Campionilor. Simţiţi adrenalina motocrosului şi a alergării libere cu Marcel Lämmerhirt şi aflaţi lucruri interesante de la mulţi alţi fotografi, care vor prezenta alternative fascinante de a privi lumea în care trăiesc.

Takami Tsuchida, preşedintele companiei Nikon Europe, comentează: „Suntem deosebit de încântaţi să îi sprijinim pe fotografii din întreaga lume în crearea de conţinut captivant şi este emoţionant să vedem cum tehnologia noastră este utilizată pentru a produce lucrări atât de impresionante. Acum, când se generează mai mult conţinut decât niciodată, dorim să ne asigurăm că produsele expuse la photokina 2016 vor impulsiona creativitatea, inovaţia şi execuţia de calitate.”

Târgul expoziţional photokina este deschis pentru public între orele 10 şi 18, în perioada 20–25 septembrie 2016. Programul complet al prezentatorilor şi al activităţilor va fi disponibil pe site-ul nostru Web. Pentru cele mai noi ştiri şi puncte de vedere, urmaţi-ne pe Twitter @NikonEurope. Participaţi la conversaţiile de pe Twitter #photokina.