Descoperiţi, învăţaţi, partajaţi şi inspiraţi-vă din fotografiere! Luaţi legătura cu noi pe canalele de socializare ale companiei Nikon.

Veniţi alături de noi pe Facebook

Vizitaţi-ne pe Facebook, unde milioane de fani Nikon din întreaga lume se întâlnesc pentru a-şi împărtăşi ceea ce îi inspiră în legătură cu fotografierea. Alăturaţi-vă grupului şi partajaţi creativitatea cu noi şi cu alţii!

Descoperiţi pe Twitter ultimele noastre noutăţi

Ţineţi legătura şi fiţi la curent cu ultimele noutăţi, sfaturi utile pentru fotografiere, imagini remarcabile şi multe, multe altele: urmaţi-ne pe Twitter.

Inspiraţi-vă pe Flickr

Inspiraţi-vă continuu! În fluxul nostru de fotografii de pe Flickr veţi descoperi o sursă inepuizabilă de inspiraţie fotografică şi de explorare vizuală. Sau alăturaţi-vă Grupului oficial Nikon Flickr, pentru mai multe oportunităţi de a afla de la Nikon secretele fotografiei. Vă place cum sună? Aflaţi mai multe despre Fotografia lunii.

VIZITAŢI BLOGUL NOSTRU NIKON

Pentru caracteristici detaliate şi o pătrundere mai avansată în lumea fotografiei, vizitaţi sau abonaţi-vă la blogul nostru.

AFLAŢI MAI MULTE PE CANALUL NOSTRU YOUTUBE

Descoperiţi, învăţaţi, partajaţi şi inspiraţi-vă din fotografiere! Luaţi legătura cu noi pe canalele de socializare ale companiei Nikon.

FIȚI INSPIRAT PE INSTAGRAM

Lăsați-vă inspirat în mod constant! Descoperiţi fotografii extraordinare și poveștile lor, precum și sfaturi utile pentru fotografiere și nu numai Urmăriţi-ne pe Instagram acum.