Nikon Imaging | Romania | Europa

Descoperiţi, învăţaţi, partajaţi şi inspiraţi-vă din fotografiere! Luaţi legătura cu noi pe canalele de socializare ale companiei Nikon.

Veniţi alături de noi pe Facebook

Vizitaţi-ne pe Facebook, unde milioane de fani Nikon din întreaga lume se întâlnesc pentru a-şi împărtăşi ceea ce îi inspiră în legătură cu fotografierea. Alăturaţi-vă grupului şi partajaţi creativitatea cu noi şi cu alţii!

Descoperiţi pe Twitter ultimele noastre noutăţi

Ţineţi legătura şi fiţi la curent cu ultimele noutăţi, sfaturi utile pentru fotografiere, imagini remarcabile şi multe, multe altele: urmaţi-ne pe Twitter.

Inspiraţi-vă pe Flickr

Inspiraţi-vă continuu! În fluxul nostru de fotografii de pe Flickr veţi descoperi o sursă inepuizabilă de inspiraţie fotografică şi de explorare vizuală. Sau alăturaţi-vă Grupului oficial Nikon Flickr, pentru mai multe oportunităţi de a afla de la Nikon secretele fotografiei. Vă place cum sună? Aflaţi mai multe despre Fotografia lunii.

Faceţi parte din comunitatea noastră Google+

Fiţi alături de noi pe Google+ şi deveniţi parte a comunităţii din ce în ce mai mari de fotografi pasionaţi şi de fani Nikon. De la indicaţii scurte şi rapide, până la sfaturi aprofundate din domeniul fotografiei, le găsiţi aici. Faceţi parte din această comunitate şi împărtăşiţi-vă pasiunile.

Vizitaţi blogul nostru Nikon

Pentru caracteristici detaliate şi o pătrundere mai avansată în lumea fotografiei, vizitaţi sau abonaţi-vă la blogul nostru.

Aflaţi mai multe pe canalul nostru YouTube

Sunteţi dornic să duceţi fotografierea la următorul nivel? Nu căutaţi mai departe de canalul YouTube al companiei Nikon Europe. Obţineţi cele mai bune sfaturi şi observaţii, precum şi idei de inspiraţie, direct de la unii dintre cei mai buni şi mai desăvârşiţi fotografi din lume. Urmăriţi materialele video ale Şcolii Nikon, cu sfaturi şi trucuri speciale, din care puteţi afla cum să vă treziţi creativitatea la viaţă.