14-02-2017

Anularea lansării seriei DL de aparate foto compacte premium

Amsterdam, Olanda, 13 februarie 2017: Nikon Corporation a anunţat astăzi că vânzările mult-aşteptatei serii DL de aparate foto compacte premium, DL18-50 f/1.8-2.8, DL24-85 f/1.8-2.8 şi DL24-500 f/2.8-5.6, vor fi anulate.

Lansarea seriei DL a fost planificată iniţial pentru iunie 2016. Totuşi, datorită identificării unor probleme la circuitul integrat pentru procesarea imaginilor, lansarea celor trei aparate foto a fost amânată pe o perioadă nedeterminată.

De atunci, toţi cei implicaţi au lucrat cu devotament pentru a dezvolta produse de care clienţii noştri să fie mulţumiţi. Cu toate acestea, s-a luat decizia ca vânzările produselor din seria DL să fie anulate, din cauza îngrijorării privind profitabilitatea acestora, ca rezultat al creşterii costurilor de dezvoltare şi scăderii numărului de vânzări aşteptate, datorită încetinirii ritmului pieţei.

Le cerem scuze în mod sincer tuturor celor afectaţi de această decizie, în special acelor clienţi care au aşteptat atât de mult lansarea aparatelor foto, revânzătorilor şi altor persoane ale căror afaceri vor fi afectate, pentru neajunsurile pe care le poate cauza această decizie.