17-01-2019

FACEŢI CUNOŞTINŢĂ CU NOILE SUPER-ZOOMURI COOLPIX DE LA NIKON, PLINE DE PASIUNE PENTRU EXPLORARE

Amsterdam, Olanda, 17 ianuarie 2019: Nikon prezintă două noi super-zoomuri COOLPIX, echipate cu caracteristici puternice şi prevăzute cu sisteme optice NIKKOR, pentru imagini remarcabile. De la privelişti îndepărtate, până la străzile oraşelor, aceste aparate foto compacte şi uşoare, simplu de utilizat, asigură obţinerea unor imagini clare, de la unghi larg până la super-telefotografie, chiar şi în lumină scăzută.

COOLPIX A1000 este echipat cu un zoom optic de 35x, cu un nou vizor electronic încorporat şi cu funcţie de înregistrare a imaginilor în format RAW. Fiind un tovarăş de călătorie perfect, acest aparat foto permite utilizatorilor să treacă uşor de la imagini atmosferice, cu unghi larg, la imagini detaliate, super-telefotografice. Acesta înregistrează filme 4K şi este prevăzut cu un monitor cu ecran tactil cu înclinare, care facilitează compunerea cadrelor din unghiuri neobişnuite.

Aparatul foto bridge COOLPIX B600 are un zoom optic de 60x, un monitor mare şi un mâner robust. Indiferent dacă faceţi o excursie cu familia sau ieşiţi în oraş, acest aparat foto este perfect pentru orice situaţie. Acesta face înregistrări video Full HD, cu sunet stereo. O mulţime de moduri creative încorporate în aparatul foto vă ajută să adăugaţi cu uşurinţă o notă artistică fotografiilor sau filmelor realizate.

Ines Bernardes, manager de produs la Nikon Europe, declară: „Ambele aparate foto sunt opţiuni fantastice pentru utilizatorii care doresc să îşi exploreze latura creativă. Intervalul de zoom de la unghi larg până la super-telefotografie le permite utilizatorilor să fotografieze aproape orice subiect. Senzorul CMOS cu iluminare din spate, de 16 MP şi sistemul de reducere a vibraţiilor de la Nikon contribuie la obţinerea unor rezultate remarcabile în condiţii de lumină scăzută. Iar aplicaţia SnapBridge simplifică partajarea celor mai bune imagini realizate sau utilizarea unui dispozitiv inteligent pentru a fotografia de la distanţă.”¹

COOLPIX A1000 – Caracteristici cheie

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 35x. Distanţă focală de 24–840 mm.² Se extinde până la aprox. 1680 mm prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom.³
Filme 4K. Înregistraţi segmente de film remarcabile 4K/UHD la 30p sau imagini video Full HD la cadenţe de cadre de până la 60 fps.
Vizor electronic mare. Vizor electronic (EVF) cu contrast ridicat şi 1.166.000 puncte, pentru vizibilitate clară.
Ecran tactil cu înclinare. Monitorul LCD luminos, de 3 inci, cu 1.036.000 puncte, poate fi înclinat în aproape orice direcţie.
Control uniform al zoomului. Controlul de zoom lateral şi butonul de zoom cu revenire rapidă simplifică reglarea rapidă şi cursivă a zoomului.
Suport pentru fişiere RAW. Utilizatorii pot să salveze şi să exporte fişierele de imagine necomprimate în programe de procesare/editare.

COOLPIX B600 – Caracteristici cheie

Obiectiv NIKKOR cu zoom optic de 60x. Distanţă focală de 24–1440 mm.² Se extinde până la aprox. 2880 mm prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom.³
Filme Full HD. Pur şi simplu apăsaţi butonul de filmare dedicat, pentru a începe înregistrarea imaginilor Full HD (1080p/30p) cu sunet stereo.
Monitor mare. Monitor LCD de 3 inci, cu 921.000 puncte şi luminozitate reglabilă. Tratat cu un strat anti-reflexie.
Focalizare automată rapidă. Funcţia Găsire ţintă AF vă asigură că subiectele sunt focalizate rapid, chiar şi în lumină scăzută.
Realizare simplă a efectelor artistice. Moduri creative, pentru fotografii şi filme. Mod macro, pentru imagini remarcabile ale minunilor minuscule.


¹ Aplicaţia SnapBridge de la Nikon trebuie instalată pe un dispozitiv inteligent compatibil, înainte de a putea utiliza SnapBridge cu acest aparat foto.
² Echivalent 35 mm.
³ Magnificarea prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom este calculată de la poziţia cu unghi larg maxim a zoomului optic.