24-10-2018

Nadia Meli, fotografă specializată în nunţi, anunţată ca nouă Ambasadoare europeană Nikon

Amsterdam, Olanda, 24 octombrie 2018 – Nikon Europe B.V. o întâmpină cu bucurie pe Nadia Meli, fotografă specializată în nunţi, ca Ambasadoare europeană Nikon. Nadia se alătură colectivului de fotografi de la Nikon, care s-au angajat să utilizeze cele mai recente tehnologii în domeniu şi cunoştinţele lor despre tendinţele sociale pentru a reprezenta prezentul.

Nadia s-a născut în Italia, a crescut în Germania şi este stabilită în prezent în Brighton, Anglia. Călătoria Nadiei în lumea fotografiei a început în 2010, când, după mulţi ani de practicare a fotografierii ca hobby, o prietenă a rugat-o să-i fotografieze nunta în mod profesional. Din acel moment, preocuparea ei pentru fotografierea nunţilor s-a intensificat şi a devenit o profesie permanentă – una definită de stilul ei personal.

Acest stil este călăuzit de viziunea şi scopul Nadiei – să realizeze un sentiment de apartenenţă. Cele mai mari pasiuni ale ei sunt oamenii şi poveştile lor, iar ambiţia ei ca fotografă este de a le capta cât mai natural, pentru a le trezi la viaţă prin imagini vii, simple, intime şi neorchestrate.

Pe parcursul anului 2018, Nadia a continuat munca în domeniul fotografierii nunţilor, dar totodată a organizat ateliere de lucru fotografice, care au scopul de a-i ajuta pe participanţi să-şi găsească propria viziune şi propriul mod de exprimare artistică, nu doar un „stil de editare”™.

Nadia Meli declară:Sunt patru cuvinte care definesc lucrările mele fotografice: fericit, original, intim şi viu. Aceste patru cuvinte reprezintă ceea de doresc să comunic prin fotografiile mele. Am utilizat produsele de la Nikon aproape întreaga mea carieră şi această tehnologie m-a ajutat să-mi cultiv şi să-mi dezvolt stilul personal. Sunt foarte mândră că fac parte din Programul Ambasadori europeni Nikon şi că m-am alăturat unora dintre cei mai buni fotografi din lume.”

La evenimentul photokina din acest an, Nadia a devenit unul dintre primii fotografi din Europa care au încercat aparatul foto mirrorless Z 7 şi obiectivele NIKKOR Z 35mm f/1.8 S şi NIKKOR Z 24-70mm f/4 S de la Nikon, toate anunţate recent.

„În luna august a acestui an, am utilizat la câteva nunţi aparatul foto Z 7 şi obiectivele care îl completează, testându-le în mai multe situaţii. Am fotografiat în interior, afară, în lumina zilei, la asfinţit sau pe timp de noapte şi calitatea remarcabilă a imaginii şi capabilităţile superioare de fotografiere în lumină scăzută, combinate cu corpul uşor şi cu obturatorul silenţios, mi-au demonstrat că acest sistem este visul fotografului de nunţi. Aştept cu nerăbdare să continui această experienţă.”

Programul Ambasadori europeni Nikon

Membrii Programului Ambasadori europeni Nikon sunt artişti ai imaginii talentaţi şi influenţi, care utilizează cele mai recente tehnologii în domeniu şi cunoştinţele lor despre tendinţele sociale pentru a reprezenta prezentul.

Pentru mai multe informaţii despre lucrările Nadiei, vizitaţi: Nadia Meli

Despre Nadia Meli

Nadia Meli s-a născut în Italia, a crescut în Germania şi este o fotografă care s-a specializat în nunţi intime şi escapade idilice de pe teritoriul Europei. Ea a fotografiat sute de nunţi în întreaga lume şi lucrările ei au fost publicate în numeroase reviste şi pe bloguri online. Datorită stilului său de fotografiere unic, natural şi original, ea a devenit o fotografă renumită în domeniul în care s-a specializat. Nadia a început să predea la ateliere de lucru şi la cursuri online în 2015, concentrându-se asupra dezvoltării unei viziuni pentru fotografi şi încercând să-i ajute să îşi găsească propriul stil artistic.

Toate imaginile sunt protejate prin drept de autor ©Nadia Meli