25-07-2017

Dezvoltarea aparatului foto digital SLR Nikon D850

Amsterdam, Olanda, 25 iulie 2017 – Nikon are plăcerea să anunţe dezvoltarea modelului care va reprezenta, în gama de aparate foto digitale SLR, următorul nivel în privinţa fotografierii în format FX, înaltei rezoluţii şi vitezei ridicate, prin viitoarea lansare a mult-aşteptatului Nikon D850.

D850 va fi un instrument formidabil pentru cei ce nu fac compromisuri în privinţa calităţii excepţionale a imaginii şi versatilităţii excelente, inclusiv fotografii aspiranţi şi profesionişti, pasionaţii care înregistrează peisaje, sporturi comerciale, modă şi nunţi, precum şi creatorii de conţinut multimedia.

D850 este succesorul lui D810, care a fost elogiat pentru capacitatea de redare extrem de clară şi de curată, precum şi pentru caracteristicile tonurilor bogate. Acest nou şi puternic aparat foto digital SLR în format FX este proiectat cu o gamă de noi tehnologii, caracteristici şi îmbunătăţiri ale performanţelor, care sunt rezultatul direct al feedbackului primit de la utilizatori de-a lungul anilor, utilizatori care nu aşteaptă decât performanţe maxime de la echipamentul lor de fotografiat.

D850 va depăşi aşteptările gamei vaste de fotografi care caută posibilităţi de fotografiere la înaltă rezoluţie şi la viteză ridicată, pe care doar un Nikon de acest calibru, completat de obiective NIKKOR, le poate oferi.

*Informaţiile despre lansarea acestui produs vor fi anunţate la o dată ulterioară.