31-05-2017

Trăiţi aventura cu COOLPIX W300 – cu totul nou, pentru orice vreme

Amsterdam, Olanda, 31 mai 2017: Nikon prezintă modelul unic COOLPIX W300 – aparatul foto compact pentru orice vreme, recomandat pentru ape adânci. Perfect pentru aventuri, acesta este un aparat foto simplu de utilizat, gata să fotografieze cu succes tot ce vă iese în cale când ieşiţi afară, când sunteţi în oraş şi, în general, oriunde vă poartă paşii.

COOLPIX W300 înregistrează uşor fotografii de 16 MP şi imagini video 4K/UHD la adâncimi de până la 30 m, fără carcasă.¹ Fiind un performer de nădejde şi pe uscat, acest aparat foto compact, rezistent la praf, nu conteneşte să fotografieze chiar şi la temperaturi de -10 °C.² Totodată, corpul rezistent la şoc poate să tolereze căzături de la înălţimi de până la 2,4 m.³ Obiectivul cu zoom pentru unghi larg este un obiectiv NIKKOR luminos, care oferă utilizatorilor libertatea de a înregistra cadre superbe ale acţiunii în lumină scăzută sau în medii subacvatice întunecoase. În Mod macro se pot înregistra prim-planuri extreme ale minunilor minuscule de deasupra apei sau de sub apă. Suportul pentru GPS/GLONASS/QZS simplifică marcarea cu geoetichete şi jurnalizarea călătoriilor. Iar conectivitatea asigurată de aplicaţia SnapBridge le permite utilizatorilor să sincronizeze fotografiile cu cele din dispozitivul inteligent pe măsură ce fotografiază sau să utilizeze dispozitivul inteligent pentru a fotografia de la distanţă.

Ines Bernardes, manager de produs la Nikon Europe, declară: „Dacă vă place un pic de aventură, acesta este aparatul foto compact care vă trebuie. Luaţi cu dumneavoastră aparatul foto COOLPIX W300 şi înregistraţi distracţia din piscină, frumuseţile pe care le vedeţi când înotaţi la mică adâncime cu tubul de respirat sau chiar înregistraţi scufundările în timp de participaţi la cursul de scufundător atestat! Puteţi să fotografiaţi peisajul din spatele unui jeep sau să filmaţi acţiunea pe pante, fără să vă faceţi griji pentru aparatul foto. Iar conectivitatea SnapBridge facilitează partajarea în timp real a aventurilor dumneavoastră.”

Rezumatul caracteristicilor cheie

- Construcţie rezistentă. Performanţe puternice. Libertate adevărată. Rezistent la apă, până la 30 m, fără carcasă.¹ Rezistent la şoc, când cade de la înălţimi de până la 2,4 m.² Rezistent la îngheţ, până la -10 °C şi, de asemenea, rezistent la praf.³
- Momente emoţionante. Imagini excepţionale. Senzor CMOS sensibil, de 16 MP, iluminat din spate şi obiectiv luminos f/2.8, cu zoom optic 5x. Funcţia Dynamic Fine Zoom de 10x⁴ dublează raza de acţiune a obiectivului, pentru a aduce acţiunea mult mai aproape.
- Arătaţi mai mult din lume. Înregistraţi segmente de film 4K/UHD 30p sau imagini video Full HD (1080p), pe uscat sau sub apă. O nouă opţiune de blocare AE permite înregistrarea unor segmente de film cursive în timp ce se modifică lumina, această funcţie fiind comodă în special când se filmează sub apă.
- Claritate şi stabilitate. Focalizarea automată rapidă şi impresionantul sistem hibrid de reducere a vibraţiilor pe 5 axe de la Nikon asigură fotografierea rapidă, stabilă şi la obiect – pe uscat sau sub apă.
- Ştie unde mergeţi. Arată unde aţi fost. Noul buton Instrument al aparatului foto va afişa instantaneu pe monitor informaţii specifice localizării prin GPS, numărul de paşi efectuaţi şi altitudinea/adâncimea sau presiunea aerului/presiunea apei.
- Control simplu pentru vieţile pline de aventură. Cu un mâner adânc, un monitor mare şi control simplu în mediul subacvatic sau când purtaţi mănuşi.
- Lumea aşteaptă. Mergeţi şi găsiţi-o. Montura pentru trepied a aparatului foto este utilă atât pentru accesorii, precum bliţul subacvatic SB-N10 de la Nikon, cât şi pentru filmarea secvenţială cu un trepied.


¹ Rezistent la apă: face faţă condiţiilor de testare Nikon, care sunt echivalente clasei de protecţie JIS/IEC 8 (IPX8). Fotografierea la adâncimi de până la 30 m este posibilă timp de aprox. 60 de minute.
² Rezistent la îngheţ/la praf: face faţă condiţiilor de testare Nikon, care sunt echivalente clasei de protecţie JIS/IEC 6 (IPX6).
³ Rezistent la şoc: face faţă condiţiilor de testare Nikon, care sunt conforme cu MIL-STD 810F, metoda 516.5-Shock (este lăsat să cadă de la o înălţime de 240 cm pe un placaj cu grosime de 5 cm).
⁴ Funcţia Dynamic Fine Zoom oferă un zoom de încă 2x faţă de cel mai lung interval optic de telefotografie, menţinând rezoluţia maximă a imaginii.

Compatibilitate cu SnapBridge
Funcţionalităţile Bluetooth® şi Wi-Fi® ale aparatului foto sunt disponibile numai când se utilizează SnapBridge. Aplicaţia SnapBridge de la Nikon trebuie instalată pe un dispozitiv inteligent compatibil, înainte de a putea utiliza SnapBridge cu acest aparat foto.

Marca verbală şi logourile Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate, deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a acestor mărci de către Nikon şi filialele sale este sub licenţă.
Wi-Fi® şi logoul Wi-Fi Certified sunt mărci comerciale înregistrate ale Wi-Fi Alliance®.
Android şi Google Play sunt mărci comerciale ale Google Inc.