Nikon Imaging | Romania | Europa

12-04-2017

Surprindeţi imagini unice cu noul D7500

Amsterdam, Olanda, 12 aprilie 2017: Nikon anunţă modelul D7500, conceput pentru a extinde posibilităţile creative ale fotografilor care nu renunţă la pasiunea lor pentru fotografie. Fiind puternic, agil şi complet conectat, D7500 oferă aceeaşi calitate a imaginii ca D500 – DSLR-ul de top în format DX de la Nikon – şi o funcţionare care face faţă celor mai dificile condiţii.

Dispunând de o puternică tehnologie imagistică într-un corp pregătit pentru călătorie, D7500 este ideal pentru fotografii care caută în permanenţă cele mai bune imagini posibile. La fel ca la D500, senzorul CMOS în format DX, de 20,9 MP al modelului D7500 oferă un interval ISO care se extinde până la o valoare echivalentă cu ISO 1640000. Procesorul integrat EXPEED 5 de la Nikon oferă o procesare mai rapidă şi mai curată a imaginilor. Iar numărul mult mai mare de pixeli al senzorului RGB, de 180000, permite o precizie îmbunătăţită a măsurării. Videografii pot înregistra filme 4K/UHD, iar funcţia de reducere electronică a vibraţiilor oferită de Nikon, încorporată în aparatul foto, contracarează efectele mişcărilor nedorite ale aparatului foto. Printre îmbunătăţirile ergonomice se numără noul monitor cu înclinare, cu operare pe ecranul tactil şi un mâner adânc, pentru o priză stabilă şi foarte confortabilă. În plus, acesta este primul DSLR de la Nikon care dispune de un bliţ încorporat compatibil cu sistemul de iluminare avansată fără fir cu radiocomandă.

Jordi Brinkman, manager de produs la Nikon Europe, declară: „D7500 este aparatul foto perfect pentru perfecţionarea în arta fotografică, fiind destinat fotografilor amatori care admiră ceea ce poate face D500, dar nu au nevoie de atât de multe caracteristici profesionale. Veţi obţine aceeaşi calitate a imagini ca la D500, cea mai bună din această clasă, dar într-un corp mai mic, care este mai simplu de manevrat. Posibilitatea de a fotografia la cadenţe de până la 8 fps cu urmărire AF/AE completă înseamnă că obţineţi viteza şi precizia necesare pentru a surprinde imagini de acţiune excelente. Iar SnapBridge le permite fotografilor să partajeze acele imagini epice, de oriunde s-ar afla.”

Rezumatul caracteristicilor cheie

Aceeaşi calitate a imaginii ca la vârful de gamă D500: senzor în format DX, de 20,9 MP. EXPEED 5. Senzor de măsurare RGB de 180K pixeli.
Sensibilitate la lumină remarcabilă: excelaţi în lumină scăzută, cu un interval ISO 100-51200, extensibil până la ISO 1640000 (echivalent).
Recunoaştere extraordinară a subiectelor: senzor de măsurare RGB de 180K pixeli şi sistem de recunoaştere a scenei avansat. Fotografiaţi cu expuneri precise şi compoziţii dinamice.
Măsurare evaluativă a zonelor luminoase: acordă prioritate celor mai luminoase elemente din cadru, contribuind la evitarea imaginilor cu zone luminoase complet albe.
AF de înaltă precizie: sistem AF cu 51 de puncte, precis până la impresionanta valoare de -3 EV. Urmăriţi, fixaţi şi menţineţi focalizarea pe subiecte – chiar dacă singura lumină este lumina lunii.
Segmente de film cinematografice, 4K/UHD: înregistraţi segmente de film 4K/UHD 30p sau video Full HD (1080p), la cadenţe de cadre de până la 50p/60p.
Filmare secvenţială: chiar în aparatul foto, generaţi cu uşurinţă filmări secvenţiale 4K/UHD şi Full HD cursive, expuse corespunzător, în format DX complet.
8 fps cu urmărire AF/AE completă: înregistraţi 50 de imagini NEF (RAW) sau 100 de imagini mari JPEG Fine, într-o singură serie de mare viteză.
Ecran cu înclinare şi comenzi tactile: monitor subţire cu înclinare, de 8 cm (3,2 inci). Operaţi funcţiile AF şi de declanşare prin intermediul comenzilor tactile atunci când fotografiaţi cu vizualizare în timp real.
Vizor optic cu pentaprismă: oferă o acoperire a cadrului de aproximativ 100%.
Picture Control Automat: sistemul Picture Control din aparatul foto dispune de opt comenzi, inclusiv de noua opţiune Picture Control Automat, care optimizează culorile, contrastul şi luminozitatea în funcţie de scenă. Reglează automat variabilele când înregistraţi mai multe cadre.
Agilitate DX: corpul aparatului foto cântăreşte doar 640 g (aproximativ), dispune de un mâner adânc şi este etanşat împotriva intemperiilor. Obiectivele NIKKOR în format DX sunt compacte, iar factorul de tăiere de 1,5x al senzorului aparatului foto creează un efect telefotografic atunci când fotografiaţi cu un obiectiv în format FX.
Sistem extensibil: compatibil cu dispozitive Speedlight de la Nikon, cu microfonul stereo ME-1 şi cu microfonul fără fir ME-W1 de la Nikon.
Kituri: aparatul foto D7500 este disponibil cu mai multe opţiuni de kituri. Fotografiaţi portrete sau scene urbane? Alegeţi un kit care conţine obiectivul AF-S DX NIKKOR 16-80mm f/2.8-4E ED VR. Călătoriţi cu un bagaj uşor, luând cu dumneavoastră obiectivul compact AF-S DX NIKKOR 18–140mm f/3.5-5.6G ED VR. Înregistraţi privelişti impresionante din lume, cu obiectivul AF-S DX NIKKOR 18–300mm f/3.5–6.3G ED VR, cu zoom de telefotografie.

Compatibilitate cu SnapBridge
Funcţionalităţile Bluetooth® şi Wi-Fi® ale aparatului foto sunt disponibile numai când se utilizează SnapBridge. Aplicaţia SnapBridge de la Nikon trebuie instalată pe un dispozitiv inteligent compatibil, înainte de a putea utiliza SnapBridge cu acest aparat foto.

Marca verbală şi logourile Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate, deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a acestor mărci de către Nikon şi filialele sale este sub licenţă.
Wi-Fi® şi logoul Wi-Fi Certified sunt mărci comerciale înregistrate ale Wi-Fi Alliance®.
Android şi Google Play sunt mărci comerciale ale Google Inc.