Artiști vizionari care explorează un nou orizont cu seria Z

Echipați cu revoluționarul sistem foto mirrorless din seria Z, fotografi de toate nivelurile spun povești în moduri complet noi. Îi prezentăm pe #Zcreators.

Dați forță creativității

Cu revoluționarul sistem foto mirrorless din seria Z, orice este posibil. Dezlănțuiți-vă potențialul și noi vă vom ajuta să dați forță creativității, să vă spuneți poveștile și să dați viață pasiunilor, altfel decât până acum. Începeți-vă călătoria creativă împreună cu noi, în timp ce ne pregătim să scriem următorul nostru capitol, odată cu lansarea aparatelor foto Z 6II și Z 7II, de ultimă generație.

#Zcreators sunt autorizați de Nikon să demonstreze publicului capabilitățile și utilitatea produselor imagistice de la Nikon, dar conținutul expresiv al lucrărilor lor este al lor exclusiv. #Zcreators sunt contractanți și artiști ai imaginii independenți și nu sunt angajați ai companiei Nikon. #Zcreators sunt responsabili pentru conținutul fotografiilor, site-urilor web, expozițiilor și imaginilor lor vizuale și pentru maniera în care sunt obținute conținutul și imaginile respective. Mesajele, convingerile sau punctele de vedere exprimate în fotografiile, site-urile web, expozițiile sau imaginile vizuale prezentate de #Zcreators nu reflectă în mod necesar opiniile, convingerile sau punctele de vedere ale companiei Nikon sau ale angajaților companiei Nikon.

DEZLĂNȚUIȚI-VĂ PASIUNEA

MAI MULTĂ LUMINĂ, MAI MULT IMPACT

Ambasadori europeni Nikon