©Ross Harvey

Lookbook-ul Colectivului de nunţi europene Nikon

Fotografia de nuntă îşi adaptează stilul în pas cu moda în continuă schimbare. În acest Lookbook, Colectivul de nunţi europene Nikon a dezvăluit o colecţie captivantă de tendinţe clasice, curente şi emergente în fotografia de nuntă – toate fotografiile fiind realizate cu aparate foto Nikon şi cu obiective NIKKOR – şi a oferit sfaturi despre cum se pot recrea unele dintre cadrele marcante.

Clasic

©Nadia Meli

Dintre tendinţele care au apărut în ultimul deceniu, unele au devenit comori care vor evolua, în timp ce altele ne fac să zâmbim, redând spiritul şi moda timpului.

Curent

©Ross Harvey

Întrucât Colectivul de nunţi europene Nikon participă la o multitudine de nunţi pe tot parcursul anului, fotografii sunt martorii ultimelor tendinţe.

Emergent

©Chloé Lapeyssonnie

Cu o cunoaştere excepţională a industriei de nunţi, Colectivul de la Nikon a identificat tendinţe care apar treptat în întreaga Europă.

Concluzie

Pe măsură ce tendinţele fotografiei de nuntă evoluează, influenţate de modă, de stilul de viaţă şi de progresele tehnice, Colectivul de nunţi europene Nikon a convenit asupra mai multor aspecte, dar un lucru este sigur: viitorul fotografiei de nuntă este luminos, creativ şi tehnic.

©Simona Smrcková şi Kamil Saliba