Nikon Imaging | Romania | Europa

SUNT Louise Beukes, editoare a blogului B.LOVED

Având studii de design interior, Louise a fost timp de şase ani editoarea blogului B.LOVED, un blog premiat, dedicat nunţilor şi stilurilor de viaţă. Blogul prezintă cele mai frumoase şi mai contemporane materiale de inspiraţie pentru nunţi, interioare, familii, modă şi frumuseţe. În această perioadă, lucrările ei de stilist au fost prezentate în publicaţii nupţiale de renume din întreaga lume, situând-o pe o poziţie de frunte, ca autoritate cu opinii avangardiste în industria nupţială.
Louise Beukes

Întrebări şi răspunsuri

De ce aţi ales nunţile ca preocupare pentru cariera dumneavoastră?
Uneori, cea mai infimă acţiune îţi poate schimba lumea.  În cazul meu, a fost acţiunea de a apăsa butonul de publicare pentru prima mea postare pe blog, într-o zi friguroasă de martie, în 2011. Atunci nu am ştiut că acea acţiune mă va catapulta în lumea nebunească a nunţilor. Dintr-o dată, m-am trezit că aveam un job solicitant, cu normă întreagă, un blog care se dezvolta rapid şi o viaţă ca a unui tânăr căsătorit.

În următorii ani am muncit fără preget pentru a stabili marca B.LOVED, crescându-mi numărul de cititori şi cultivând o reţea talentată şi loială de colegi profesionişti din industria nupţială. În 2014, am făcut în sfârşit pasul hotărâtor şi am renunţat la jobul zilnic de care nu mai eram încântată şi mi-am revărsat inima şi sufletul în afacerea şi industria pe care am ajuns să o îndrăgesc atât de mult.

Dintre nunţile prezentate pe blog, care este nunta dumneavoastră preferată?
Pe parcursul anilor m-am îndrăgostit de toate nunţile adevărate prezentate pe B.LOVED, dar preferata mea de anul acesta trebuie să fie nunta combinată anglo-braziliană a cuplului Eduardo şi Clareana, desfăşurată pe terenul casei bunicului lui Eduardo, care domină regiunea South Downs. Această nuntă combină elemente tradiţionale englezeşti cu atmosfera de petrecere a Braziliei. Rochia de mireasă contemporană a Clareanei, creată de designerul britanic Self Portrait, a atras toată atenţia, în timp ce cortul cu deschidere laterală, ornat din belşug cu trandafiri, hortensii şi bujori englezeşti, a creat experienţa minunată a mesei servite în aer liber. Au adus tortul cu avionul, din Brazilia, din care s-au înfruptat invitaţii şi le-au oferit experienţa petrecerii totale pe ringul de dans, până după ora 1 noaptea.

Cât de importantă credeţi că este fotografia pentru o nuntă?
Când a fost mâncată ultima felie de tort, când s-a ofilit ultima petală din buchetul miresei şi când farmecul primului sărut pare un vis îndepărtat, fotografiile sunt cele care ţin în viaţă amintirile unei nunţi.  A privi imaginile din ziua nunţii este aproape la fel de emoţionant ca însăşi ziua nunţii!  Retrăirea momentelor, revederea nunţii dintr-o nouă perspectivă, revederea dragostei şi a râsetelor de pe feţele invitaţilor şi aprecierea tuturor detaliilor minuscule, pentru care ai petrecut luni de zile alegându-le şi creându-le cu atâta grijă – toate imortalizate atât de frumos.  Fotografiile şi albumele nu oferă doar prilejul de a privi înapoi în lunile şi în anii care vin. Ele sunt şi o moştenire de familie pentru generaţiile viitoare, care pot afla despre trecutul lor.