Nikon Imaging | Romania | Europa

SUNT Elena Saia, fondatoare a blogului Wedding Wonderland

Elena s-a îndrăgostit de nunţi acum câţiva ani, când a început să şi-o planifice pe a ei. Deodată, nunţile erau singurul lucru la care se putea gândi şi, la începutul lui 2012, a înfiinţat Wedding Wonderland, un blog despre nunţi creative şi fotografii frumoase. Wedding Wonderland a devenit în scurt timp unul dintre cele mai importante bloguri de nunţi italiene, inspirând mii de cupluri în planificarea nunţilor lor.

Încă de la început, misiunea Elenei a fost să le ajute pe viitoarele mirese şi pe viitorii miri să îşi personalizeze nunţile şi să aibă grijă de tot ce este necesar. Cinci ani mai târziu, Elena este încântată să numească această activitate jobul ei. Petrecând câteva ore zilnic privind fotografii ale îndrăgostiţilor, Elena se consideră un om foarte norocos!
Elena Saia

Întrebări şi răspunsuri

De ce aţi ales nunţile ca preocupare pentru cariera dumneavoastră?
A fost o întâmplare! Wedding Wonderland a fost la început doar un hobby (unul care necesită mult timp), dar am sperat întotdeauna că l-aş putea transforma în ceva mai mult. Îmi place să lucrez în industria nunţilor – sunt înconjurată mereu de frumuseţe şi pot să creez câte ceva nou în fiecare zi.

Dintre nunţile prezentate pe blog, care este nunta dumneavoastră preferată?
Sunt atât de multe! Dar dacă ar trebui să aleg, aş spune că nunta inspirată din Visul unei nopţi de vară, o nuntă minunată de la începutul acestui an. Are tot ce îmi place; o recepţie în pădure, culori îndrăzneţe, o masă lungă sub luminile de basm, o tentă de auriu şi multe alte detalii creative.

Cât de importantă credeţi că este fotografia pentru o nuntă?
Fotografia de nuntă este extrem de importantă – miresele petrec atât de mult timp gândindu-se la fiecare detaliu, la rochie, la flori, la cocarde... dar acestea durează adesea doar câteva ore şi ziua nunţii trece foarte repede! Toate cuplurile merită să aibă un fotograf iscusit, care să înregistreze toate momentele minunate şi preţioase.