Nikon Imaging | Romania | Europa

SUNT Lucie Spišáková, editoare a blogului Originalni Svatba

Lucie Spišáková este bloggeriţă, persoană influentă şi mamă a unei fetiţe de un an, fiind stabilită în Cehia. Când nu este ocupată cu îngrijirea copilului, Lucie se ocupă de întreţinerea blogului său de succes, Originalni Svatba.

Fiind activ încă din 2011, blogul ei este un loc de inspiraţie, care se concentrează asupra detaliilor unei frumoase şi neasemuite zile de nuntă. Acesta acoperă totul, de la logodne, planificare şi pregătire, până la publicarea tuturor nunţilor frumoase care au loc în jurul nostru. În plus, este o sursă de trenduri nupţiale de ultimă oră, de inspiraţie, de palete de culori şi de furnizori certificaţi, specializaţi în nunţi. Pe lângă nunţi, Luciei îi place să facă fotografii, să înregistreze frumuseţea vieţii de zi cu zi şi mai ales a zilelor petrecute cu micuţa ei.
Lucie Spišáková

Întrebări şi răspunsuri

De ce aţi ales nunţile ca preocupare pentru cariera dumneavoastră?
Acum câţiva ani, când îmi planificam propria nuntă, căutam să mă inspir din multe bloguri de nunţi din străinătate. De aceea, după nunta mea, am început cu un blog care să prezinte nunţi locale unice, astfel încât miresele din Republica Cehă să poată căuta inspiraţie în limba lor şi să găsească furnizori locali verificaţi.

Dintre nunţile prezentate pe blog, care este nunta dumneavoastră preferată?
Nunta mea preferată dintotdeauna a fost o nuntă din Veneţia, din colecţia de fotografii de nunţi a lui Matej Trasák. Chiar dacă vremea nu a fost perfectă, imaginile au o atmosferă frumoasă şi portretele de nuntă sunt extraordinare.
De asemenea, îmi place această nuntă din cauza luminii naturale, vegetaţiei verzi şi tuşelor frumoase de finisare.

Cât de importantă credeţi că este fotografia pentru o nuntă?
Pentru mine, a investi într-un fotograf de nunţi este poate cea mai importantă şi mai bună investiţie pe care o poate face un cuplu. Amintirile, oricât de puternice ar fi, se vor şterge cu timpul. Dar fotografiile de nuntă, chiar şi după mulţi ani, pot reînvia emoţiile şi momentele frumoase care au fost trăite în acea zi.