Z 7

Idei care inspiră. Imagini care rezonează.
nikon-image

Tur de produs Nikon – Z 7

nikon-image

Night Light: Nikon Z 7 with Jamari Lior

nikon-image

Inspirat de lumină. Montură Z.

nikon-image

Montură mare. Impact major.

Datorită monturii largi, cu diametrul de 55 mm, aparatul dumneavoastră foto din seria Z captează mai multă lumină. Distanța de doar 16 mm dintre montură și senzorul de imagine în format de cadru întreg al aparatului foto permite unei cantități mai mari din acea lumină să ajungă la senzor.

Nikkor Z Noct S Line BK

Inspirat de lumină.

De la nuanțele de albastru din amurg, până la umbrele grafice. Puternicul design optic al obiectivelor cu montură Z de la Nikon, combinat cu montura largă, vă oferă puterea de a face magie cu lumina.

nikon-image

Detalii incredibile. Focalizare extraordinară.

Senzorul CMOS în format de cadru întreg, iluminat din spate, cu 45,7 MP și funcție AF în plan focal cu detecție de fază captează imagini deosebit de clare.

nikon-image

Mai mult decât rapid

Procesorul de imagine EXPEED 6 este extrem de rapid și asigură obținerea unor imagini cu zgomot redus și interval dinamic remarcabil, atât la valori ridicate, cât și scăzute ale sensibilității ISO.

nikon-image

CADRU ÎNTREG. VIZIUNE COMPLETĂ.

Combinați provocarea numărului foarte mare de pixeli cu precizia excepțională. Urmați-vă intuiția de la o margine la alta a cadrului.

nikon-image

Creați pe tot spațiul disponibil

Păstrați claritatea, beneficiind de acoperirea foarte largă a focalizării automate (AF), pe 90 % din cadru. Aceasta, combinată cu remarcabila putere de focalizare a obiectivelor cu montură Z de la Nikon, permite detectarea simplă chiar și a subiectelor de la marginea cadrului.

nikon-image

Focalizați liber

Sistemul AF detectează mișcarea instantaneu. Chiar și subiectele mici sau care se mișcă rapid sunt urmărite cu o precizie foarte mare, în orice lumină. Iar pentru a urmări și mai bine cele mai mici detalii, puteți să utilizați modul AF localizată.

nikon-image

În interiorul luminii

Măsurarea expunerii până la -4 EV este disponibilă când fotografiați cu un obiectiv care are o diafragmă maximă de f/2 sau o diafragmă cu deschidere mai mare.

nikon-image

Captați expresia de maxim impact

Un procesor inteligent, cu funcție de Detectare fețe zonă AF automată, detectează fețele și le menține focalizate, chiar dacă subiectul se uită pe neașteptate într-o parte.

nikon-image
nikon-image
nikon-image

STABIL

Sistemul optic de reducere a vibrațiilor (VR) pe cinci axe din aparatul foto compensează tremuratul aparatului foto pe cinci direcții. Imaginile statice rămân clare. Imaginile video sunt stabile.

nikon-image

Acțiune

Modul Sport oferă o imagine stabilă în vizor când fotografiați acțiuni extrem de rapide sau când rotiți panoramic aparatul foto. Când înregistrați imagini video, sistemul VR optic pe cinci axe lucrează cu sistemul VR electronic pentru a oferi segmente de film extrem de stabile.

nikon-image

Avantaj de cinci trepte

Țineți pasul cu acțiunea și cu lumina. Sistemul VR optic pe cinci axe din aparatul foto vă permite să fotografiați cu timpi de expunere cu până la cinci trepte mai lungi decât fără VR.²

nikon-image

Dezvăluiți totul

nikon-image

Acțiune fascinantă

Înregistrați filme 4K/UHD pe întregul cadru, la 30p. Obțineți secvențe minunate cu redare încetinită din filme Full HD bogate în detalii, la cadențe de cadre de până la 120p. Puteți să captați cu ușurință cadre statice în timp ce filmați la rezoluții 4K sau Full HD.

nikon-image

Rezoluție înaltă

Supraeșantionarea din 8K permite obținerea unor segmente de film 4K a căror finețe și detalii sunt spectaculoase. Rapidul procesor EXPEED 6 oferă fișiere foarte curate, fără zgomot, fără efect moiré sau culori false.

nikon-image

Control deosebit

Obiectivele cu deschidere mare a diafragmei și cu montură Z de la Nikon oferă o focalizare automată silențioasă și un bokeh de excepție. În plus, puteți să obțineți asistență din partea funcției de reliefare a focalizării în timp ce modificați focalizarea când filmați o scenă.

nikon-image

Mișcare stabilă

Viteza AF și sensibilitatea urmăririi AF pot fi setate în timpul înregistrării filmelor. Remarcabila putere de focalizare a obiectivelor cu montură Z de la Nikon reduce efectele nedorite ale variației distanței focale în funcție de distanța de focalizare (focus breathing) și modificarea focalizării în timp ce se acționează zoomul.

nikon-image

10 biți, N-Log

Creați personajul. Înregistrați la adâncimea de 10 biți și preluați de 4 ori mai multe informații decât când înregistrați în mod standard pe 8 biți, beneficiind de calitatea maximă a imaginii pentru editare și gradație. Activați funcția Asistență vizualizare pentru a vedea o imagine standard cu compensare simplă a gradației.

nikon-image

Ieșire cu timecode

Fiți sincron. Înregistrați timecode în formate drop-frame sau non-drop-frame și transmiteți rezultatul de ieșire prin HDMI pe 10 biți. Aparatul foto Z 7 este compatibil cu Atomos Open Protocol: puteți să sincronizați pornirea/oprirea înregistrării filmelor HDMI prin intermediul dispozitivului de înregistrare extern. Sau prin intermediul aparatului foto.

nikon-image

D-Lighting activ

Echilibrați lumina. Funcția D-Lighting activ din aparatul foto echilibrează luminile și umbrele din scenele cu contrast ridicat. Un lucru perfect pentru segmentele de film care trebuie să fie gata de transmis de îndată ce ați terminat înregistrarea.

nikon-image

Video RAW

Editați și gradați segmentele de film cu date video în format RAW de la senzorul aparatului foto. Nikon Z 7 poate genera un flux video RAW pe 12 biți prin HDMI către un recorder extern precum Atomos Ninja V.³ ⁴ Această funcționalitate poate fi activată la un centru de service Nikon.

nikon-image

ProRes RAW

Fluxul video este înregistrat ca ProRes RAW.⁵ Fiind ideal pentru fluxuri de lucru HDR, beneficiați de o flexibilitate maximă la gradare și detalii extinse în zonele luminoase și în zonele întunecate.

nikon-image

Robust

Lentilele asferice și acoperirile de protecție previn limitarea vederii din cauza petelor luminoase, reflexiilor și murdăriei. Beneficiați de o vizibilitate înaltă pe timpul nopții și de imagini clare în lumină puternică.

nikon-image

Clar

Vizorul electronic OLED este mare și clar, fiind capabil să reproducă natural culorile și să manevreze mișcarea cursiv. Imaginile clare și stabile asigură confortul activității de compoziție – chiar dacă rotiți rapid aparatul foto sau ați mărit imaginea pentru a confirma focalizarea.

nikon-image

Versatil

Vizorul electronic poate să afișeze imaginile așa cum vor apărea cu setările aplicate – sau puteți lucra cu o imagine naturală, similară celei văzute printr-un vizor optic. Puteți să suprapuneți informații de fotografiere esențiale, pentru a veni în sprijinul compoziției în oricare dintre vizualizări.

nikon-image

Explorați

Corpul rezistent, dar ușor, din aliaj de magneziu și etanșarea cuprinzătoare împotriva intemperiilor sunt permisul de trecere al acestui aparat foto spre orice destinație. Obturatorul de mare precizie a fost testat pentru 200.000 de cicluri. Mânerul este adânc, confortabil şi sigur.

nikon-image

Experimentați

Găsiți unghiurile pe ecranul tactil de înaltă rezoluție, cu înclinare. Trageți cu degetul înainte și înapoi când examinați imaginile pe ecranul tactil de înaltă rezoluție, cu înclinare și atingeți de două ori o porțiune a oricărei imagini pentru a obține o vizualizare de 100% a zonei de imagine.

nikon-image

Repetați

Cu butoanele și comenzile cheie amplasate acolo unde doriți, fiecare răspuns devine rapid o a doua natură. Dacă sunteți obișnuit să lucrați cu un DSLR, panoul de afișare LCD superior vă va face să vă simțiți în largul dumneavoastră.

Un adaptor. Inspirație fără sfârșit.

Fotografiaţi cu obiective NIKKOR cu montură F şi un aparat foto Z de la Nikon. Adaptorul pentru montură FTZ vă permite să utilizaţi obiectivele cu montură F fără să pierdeţi din ca...

nikon-image
nikon-image

Accelerați fluxul de lucru cu CFexpress

Cardurile CFexpress de tip B sunt acceptate pe Nikon Z 6 și Z 7⁶. Beneficiați de viteze de rescriere extrem de mari și de transferuri de date foarte rapide de la aparatul foto la computer. Lucrați ușor cu fișierele mari.

nikon-image

Conectați-vă la un dispozitiv inteligent

Utilizați funcțiile Wi-Fi® și Bluetooth® încorporate pentru a vă conecta rapid la orice dispozitiv inteligent cu SnapBridge. Partajați instantaneu fișiere JPEG. Fotografiați imagini statice și înregistrați filme de la distanță.

nikon-image

Conectați-vă la un computer

Transferați fără fir imagini JPEG și RAW, în mod cursiv, utilizând modul Stație sau Punct de acces. Utilizați transmițătorul fără fir opțional WT-7A pentru transferul prin rețele LAN cablate/fără fir pe distanțe mai mari.

nikon-image
nikon-image
nikon-image
nikon-image
nikon-image
nikon-image

Specificații tehnice

TipAparat foto mirrorless
Montură obiectivMontură Z de la Nikon
Senzor de imagineFX (cadru complet), CMOS, 35,9 mm x 23,9 mm
Nr. total pixeli46,89 milioane
Sistem reducere prafDate de referinţă pentru eliminarea prafului de pe imagine (necesită Capture NX-D); curăţarea senzorului de imagine.
Pixeli efectivi45,7 milioane
Dimensiune imagine (pixeli)Zonă imagine FX (36x24), (L) 8256 x 5504 (45,4 milioane), (M) 6192 x 4128 (25,6 milioane), (S) 4128 x 2752 (11,4 milioane).
Zonă imagine DX (24x16), (L) 5408 x 3600 (19,5 milioane), (M) 4048 x 2696 (10,9 milioane), (S) 2704 x 1800 (4,9 milioane).
5 : 4 (30x24) zonă imagine, (L) 6880 x 5504 (37,9 milioane), (M) 5152 x 4120 (21,2 milioane), (S) 3440 x 2752 (9,5 milioane).
Zonă imagine 1:1 (24x24), (L) 5504 x 5504 (30,3 milioane), (M) 4128 x 4128 (17 milioane), (S) 2752 x 2752 (7,6 milioane).
16 : 9 (36x20) zonă imagine, (L) 8256 x 4640 (38,3 milioane), (M) 6192 x 3480 (21,5 milioane), (S) 4128 x 2320 (9,6 milioane).
Fotografii realizate în timpul înregistrării filmelor la o dimensiune cadru de 3840 x 2160: 3840 x 2160.
Fotografii realizate în timpul înregistrării filmelor la alte dimensiuni cadru: 1920 x 1080.
Stocare - formate de fişiereNEF (RAW): 12 sau 14 biți (comprimat fără pierderi, comprimat sau necomprimat); sunt disponibile dimensiunile mare, medie și mică (imaginile medii și mici sunt înregistrate la o adâncime de 12 biți, utilizându-se compresia fără pierderi).
TIFF (RGB).
JPEG: JPEG-compatibil cu formatul de bază JPEG cu compresie fină (aprox. 1 : 4), normală (aprox. 1 : 8), sau de bază (aprox. 1 : 16); compresie disponibilă pentru calitate optimă.
NEF (RAW)+JPEG: o singură fotografie înregistrată atât în format NEF (RAW), cât şi în format JPEG.
Informaţii suplimentare

¹ Conform situației din 23 august 2018
² Conform standardelor CIPA
³ Pentru a fi compatibile cu formatul video RAW de la Nikon, recorderele externe Atomos Ninja V pot necesita, de asemenea, o actualizare de firmware. Pentru mai multe informații, consultați site-ul web Atomos.
⁴ Pregătiți-vă aparatul foto Z 7 pentru ieșirea video RAW pe 12 biți. Descărcați cea mai recentă actualizare de firmware și mergeți cu aparatul foto la un centru de service Nikon pentru a activa formatul RAW. Activarea formatului RAW poate implica unele costuri; vă rugăm să vă interesați la centrul de service.
Descărcați cel mai recent firmware aici
Găsiți centrul de service Nikon aici
⁵ ProRes RAW este un format video RAW dezvoltat de Apple Inc. în 2018.
⁶ Sunt acceptate cardurile CFexpress de tip B produse de Sony, ProGrade și Lexar. În viitor vor fi adăugate mai multe mărci de carduri, prin intermediul actualizărilor de firmware.

Marca verbală și siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a acestor mărci de către compania Nikon sau companiile afiliate acesteia este sub licență.
Wi-Fi® și logoul Wi-Fi Certified sunt mărci comerciale înregistrate ale Wi-Fi Alliance®.
Toate mărcile comerciale Nikon sunt mărci comerciale ale Nikon Corporation.


Cod articol
Z 7 - VOA012BE
Kit Z 7 24-70 f/4 - VOA010K001
Kit Z 7 FTZ - VOA010K002
Kit Z 7 24-70 f/4 + XQD de 64 GB - VOA010K006
Kit Z 7 24-70 f/4 + FTZ + XQD de 64 GB - VOA010K008