Z 6

24,5 MPISO 100-5120012 FPSFILME 4KWI-FI® LA 5 GHZ

Dați viață lucrurilor care vă emoționează. Trăiți ceea ce vă inspiră.

nikon-image

Primele impresii despre Z 6 de la Nikon, cu fotografa Dominique Cherry, specializată în mâncare și stil de viață

Viziunea dumneavoastră. Vocea dumneavoastră.

Scoateți-vă ideile la lumină. Când aveți un senzor foarte sensibil la lumină, în format de cadru întreg, aveți puterea de a vă lăsa amprenta personală.

nikon-image
nikon-image

Clar de la o margine la alta a cadrului

Senzorul CMOS în format de cadru întreg, iluminat din spate, cu 24,5 MP şi funcţie AF în plan focal captează imagini cu detalii bogate, deosebit de clare.

nikon-image

Mai mult decât rapid

Procesorul de imagine EXPEED 6 este extrem de rapid și asigură obținerea unor imagini cu zgomot redus și interval dinamic remarcabil, atât la valori ridicate, cât și scăzute ale sensibilității ISO.

nikon-image

Montură mare. Impact major.

Datorită monturii largi, cu diametrul de 55 mm, aparatul dumneavoastră foto din seria Z captează mai multă lumină. Distanța de doar 16 mm dintre montură și senzorul de imagine în format de cadru întreg al aparatului foto permite unei cantități mai mari din acea lumină să ajungă la senzor.

Nikkor Z Noct S Line BK

Inspirat de lumină

De la nuanțele de albastru din amurg, până la umbrele grafice. Puternicul design optic al obiectivelor cu montură Z de la Nikon, combinat cu montura largă, vă oferă puterea de a face magie cu lumina.

ISO 100–51200. Inspirat, chiar și după înnoptare.

De la scene citadine la ora 3 dimineața, până la portrete în lumină scăzută, aveți libertatea de a capta detalii în întuneric.

nikon-image
nikon-image

Un adaptor. Inspirație fără sfârșit.

Cu adaptorul pentru montură FTZ atașat la aparatul foto Z 6, aveți posibilitatea de a utiliza obiectivele dumneavoastră NIKKOR cu montură F. Nu se pierde nimic din calitatea imaginii. Iar obiectivele fără sistem de reducere a vibrațiilor (VR) vor descoperi noi niveluri de claritate cu sistemul VR din aparatul foto.

Aflați mai multe
nikon-image

That look. That moment.

With Eye-Detection AF, your Nikon Z camera can lock onto your subject’s eye whether they’re alone or a face in a crowd. You select which eye to focus on via the multi-selector, and the camera maintains focus even if the eye is briefly obscured.

nikon-image

Creați pe tot spațiul disponibil

Păstrați claritatea, beneficiind de acoperirea foarte largă a focalizării automate (AF), pe 90 % din cadru. Aceasta, combinată cu remarcabila putere de focalizare a obiectivelor cu montură Z de la Nikon, permite detectarea simplă chiar și a subiectelor de la marginea cadrului. Iar fotografierea verticală este extrem de precisă.

nikon-image

Focalizați liber

Sistemul AF detectează mișcarea instantaneu. Chiar și subiectele mici sau care se mișcă rapid sunt urmărite cu o precizie foarte mare, în orice lumină. Iar pentru a urmări și mai bine cele mai mici detalii, puteți să utilizați modul AF localizată.

nikon-image

În interiorul luminii

Măsurarea expunerii până la -4 EV este disponibilă când fotografiați cu un obiectiv care are o diafragmă maximă de f/2 sau o diafragmă cu deschidere mai mare. Găsiți nuanțe în umbre. Fixați focalizarea pe detalii, chiar și atunci când singura lumină este lumina lunii.

nikon-image

Captați expresia

Un procesor inteligent, cu funcție de Detectare fețe zonă AF automată, detectează fețele și le menține focalizate. Acea licărire. Acea expresie. O puteți surprinde, chiar dacă cineva se mișcă rapid.

Urmărire simplă a subiectelor

Uneori se întâmplă multe în același timp. Așadar, este obligatoriu să puteți trece rapid de la un subiect la altul, când acestea se mișcă în cadru. Sau să fixați urmărirea focalizării pe un anumit subiect pentru a nu fi distras de altele. Personalizați butoanele Fn ale aparatului foto sau ale obiectivului pentru a activa urmărirea subiectului în modul zonă AF automată oricând este nevoie, în același fel în care ați opera un DSLR.

nikon-image

Sincronizarea înseamnă totul

Fotografiere continuă la 12 fps. Găsiți frumusețea din toiul acțiunii, pe întregul cadru.

nikon-image
nikon-image
nikon-image

Stabil

Sistemul optic de reducere a vibrațiilor (VR) pe cinci axe din aparatul foto compensează tremuratul aparatului foto pe cinci direcții. Imaginile statice rămân clare. Imaginile video sunt stabile.

nikon-image

Acțiune

Modul Sport oferă o imagine stabilă în vizor când fotografiați acțiuni extrem de rapide sau când rotiți panoramic aparatul foto. Când înregistrați imagini video, sistemul VR optic pe cinci axe lucrează cu sistemul VR electronic pentru a oferi segmente de film extrem de stabile.

nikon-image

Avantaj de cinci trepte

Sistemul VR optic pe cinci axe din aparatul foto vă permite să fotografiați cu timpi de expunere cu până la cinci trepte mai lungi decât fără VR.² Realizați fotografii mai clare în timp ce lumina zilei se atenuează sau filmați scene fără efectele nedorite ale tremuratului aparatului foto.

Dacă puteți vedea un lucru, îl puteți fotografia

Compuneți liber. Vizorul electronic avansat de la Nikon, cu 3.686.000 de puncte, menține vizualizarea cursivă. Fiind foarte luminos și clar, nu lasă nimic în afara cadrului.

nikon-image

Robust

Lentilele asferice și acoperirile de protecție previn limitarea vederii din cauza petelor luminoase, reflexiilor și murdăriei. Veți vedea totul clar, indiferent dacă explorați noaptea sau fotografiați în lumina puternică a zilei.

nikon-image

Clar

Vizorul electronic OLED este mare și clar, fiind capabil să reproducă natural culorile și să manevreze mișcarea cursiv. Imaginile clare și stabile asigură confortul activității de compoziție – chiar dacă rotiți rapid aparatul foto sau ați mărit imaginea pentru a confirma focalizarea.

nikon-image

Versatil

Vizorul electronic poate să afișeze imaginile așa cum vor apărea cu setările aplicate – sau puteți lucra cu o imagine naturală, similară celei văzute printr-un vizor optic. Puteți să suprapuneți informații de fotografiere esențiale, pentru a veni în sprijinul compoziției în oricare dintre vizualizări.

nikon-image

Expresionism pur

nikon-image

Acțiune fascinantă

Înregistrați filme 4K/UHD pe întregul cadru, la 30p. Obțineți secvențe minunate cu redare încetinită din filme Full HD bogate în detalii, la cadențe de cadre de până la 120p. Puteți să captați cu ușurință cadre statice în timp ce filmați la rezoluții 4K sau Full HD.

nikon-image

Rezoluție înaltă

Supraeșantionarea din 6K permite obținerea unor segmente de film 4K a căror finețe și detalii sunt spectaculoase. Rapidul procesor EXPEED 6 oferă fișiere foarte curate, fără zgomot, fără efect moiré sau culori false.

nikon-image

Control deosebit

Obiectivele cu deschidere mare a diafragmei și cu montură Z de la Nikon oferă o focalizare automată silențioasă și un bokeh de excepție. În plus, puteți să obțineți asistență din partea funcției de reliefare a focalizării în timp ce modificați focalizarea când filmați o scenă.

nikon-image

Mișcare stabilă

Viteza AF și sensibilitatea urmăririi AF pot fi setate în timpul înregistrării filmelor. Remarcabila putere de focalizare a obiectivelor cu montură Z de la Nikon reduce efectele nedorite ale variației distanței focale în funcție de distanța de focalizare (focus breathing) și modificarea focalizării în timp ce se acționează zoomul.

nikon-image

10 biți, N-Log

Creați personajul. Înregistrați la adâncimea de 10 biți și preluați de 4 ori mai multe informații decât când înregistrați în mod standard pe 8 biți, beneficiind de calitatea maximă a imaginii pentru editare și gradație. Activați funcția Asistență vizualizare pentru a vedea o imagine standard cu compensare simplă a gradației.

nikon-image

D-Lighting activ

Echilibrați lumina. Funcția D-Lighting activ din aparatul foto echilibrează luminile și umbrele din scenele cu contrast ridicat. Un lucru perfect pentru segmentele de film care trebuie să fie gata de transmis de îndată ce ați terminat înregistrarea.

nikon-image

Ieșire cu timecode

Fiți sincron. Înregistrați timecode în formate drop-frame sau non-drop-frame și transmiteți rezultatul de ieșire prin HDMI pe 10 biți. Aparatul foto Z 6 este compatibil cu Atomos Open Protocol: puteți să sincronizați pornirea/oprirea înregistrării filmelor HDMI prin intermediul dispozitivului de înregistrare extern. Sau prin intermediul aparatului foto.

nikon-image

ProRes RAW din formatul RAW al aparatului foto

Obțineți flexibilitate maximă când faceți înregistrări video. Nikon Z 6 poate transmite un flux video RAW pe 12 biți către un recorder extern precum Atomos Ninja V.³ ⁴ Fluxul video este înregistrat ca ProRes RAW,⁵ oferindu-vă flexibilitate maximă la gradare și detalii extinse în zonele luminoase și în zonele întunecate. Această funcționalitate poate fi activată la un centru de service Nikon.

nikon-image

Construit să reziste

Corpul rezistent, dar ușor, din aliaj de magneziu și etanșarea cuprinzătoare împotriva intemperiilor sunt permisul de trecere al acestui aparat foto spre orice destinație. Obturatorul durabil, de mare precizie, a fost testat pentru 200.000 de cicluri.

nikon-image

Creat pentru a se înclina

Monitorul LCD cu înclinare vă permite să operați funcțiile AF și de declanșare prin intermediul comenzilor tactile. Iar afișajul de înaltă rezoluție simplifică examinarea fotografiilor în orice lumină.

nikon-image

Construit să fie bine ținut

Mânerul adânc și sigur al acestui aparat foto dă senzația că este o extensie firească a mâinii. Nu vă mai vine să îl lăsați din mână.

nikon-image

Creat pentru toți utilizatorii

Cu butoanele și comenzile cheie amplasate acolo unde doriți, fiecare răspuns devine o a doua natură. Nu aveți timp să setați expunerea sau timpul de expunere? Întotdeauna există modul Automat.

nikon-image

Accelerați fluxul de lucru cu CFexpress

Cardurile CFexpress de tip B sunt acceptate pe Nikon Z 6 și Z 7⁶. Beneficiați de viteze de rescriere extrem de mari și de transferuri de date foarte rapide de la aparatul foto la computer. Lucrați ușor cu fișierele mari.

nikon-image

Conectați-vă la un dispozitiv inteligent

Utilizați funcțiile Wi-Fi® și Bluetooth® încorporate pentru a vă conecta rapid la orice dispozitiv inteligent cu SnapBridge. Partajați instantaneu fișiere JPEG. Fotografiați imagini statice și înregistrați filme de la distanță.

nikon-image

Conectați-vă la un computer

Transferați fără fir imagini JPEG și RAW, în mod cursiv, utilizând modul Stație sau Punct de acces. Utilizați transmițătorul fără fir opțional WT-7A pentru transferul prin rețele LAN cablate/fără fir pe distanțe mai mari.

nikon-image

Uimiți lumea

Creați în aparatul foto filme secvențiale 4K/UHD demne de admirație. Parcurgeți cursiv orele în doar câteva secunde.

nikon-image

Ochi deschiși

Obțineți imagini statice și video clare când călătoriți prin noapte. Indiferent dacă fotografiați sau filmați, obțineți cele mai bune detalii posibile în cea mai slabă lumină.

nikon-image

Simplificați-vă munca

În aparatul foto sunt disponibile 20 de efecte creative pentru imagini statice și video, la care puteți să adăugați propriile caracteristici, pentru ca apoi să le salvați pentru viitor.

Technical Specifications

Informaţii suplimentare

¹ Conform situației din 23 august 2018
² Conform standardelor CIPA
³ Pentru a fi compatibile cu formatul video RAW de la Nikon, recorderele externe Atomos Ninja V pot necesita, de asemenea, o actualizare de firmware. Pentru mai multe informații, consultați site-ul web Atomos.
⁴ Pregătiți-vă aparatul foto Z 6 pentru ieșirea video RAW pe 12 biți. Descărcați cea mai recentă actualizare de firmware și mergeți cu aparatul foto la un centru de service Nikon pentru a activa formatul RAW. Activarea formatului RAW poate implica unele costuri; vă rugăm să vă interesați la centrul de service.
Descărcați cel mai recent firmware aici
Găsiți centrul de service Nikon aici
⁵ ProRes RAW este un format video RAW dezvoltat de Apple Inc. în 2018.
⁶ Sunt acceptate cardurile CFexpress de tip B produse de Sony, ProGrade și Lexar. În viitor vor fi adăugate mai multe mărci de carduri, prin intermediul actualizărilor de firmware.

Marca verbală și siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a acestor mărci de către compania Nikon sau companiile afiliate acesteia este sub licență.
Wi-Fi® și logoul Wi-Fi Certified sunt mărci comerciale înregistrate ale Wi-Fi Alliance®.
Toate mărcile comerciale Nikon sunt mărci comerciale ale Nikon Corporation.


Cod articol
Z 6 - VOA020AE
Kit Z 6 24-70 f/4 - VOA020K001