AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED

Aventurile super-telefotografice încep cu acest obiectiv cu zoom în format DX.
nikon-image

Imagini de calitate Nikon

Conceput pentru a valorifica la maximum numărul mare de pixeli și senzorul de imagine avansat al aparatului dumneavoastră foto DSLR de la Nikon.

nikon-image

Zoom ușor, pentru super-telefotografiere excelentă

Indiferent dacă sunteți începător în ale fotografiei DSLR sau vă doriți un al doilea obiectiv pentru a extinde intervalul de zoom, acest obiectiv cu zoom în format DX de 4,3x este instrumentul ideal.

Creați compoziții de mare efect, grație versatilei plaje focale de 70–300 mm (echivalent format FX: 105–450 mm), care vă apropie cu ușurință de locul acțiunii. Bucurați-vă de flexibilitatea de a acționa zoomul pentru a vă apropia de natura sălbatică sau pentru a aduce suficient de aproape prim-planuri superbe cu copii care se joacă. Iar dacă doriți să înregistrați filme, focalizarea automată cursivă, silențioasă, face din acest obiectiv o alegere cu adevărat inteligentă.

nikon-image

Focalizare automată cursivă, rapidă: motorul pas cu pas de la Nikon

Cu noul motor pas cu pas de la Nikon, acest obiectiv focalizează rapid, iar funcționarea silențioasă a acestuia este ideală pentru înregistrarea filmelor.

Când acționați zoomul, apropiindu-vă de subiect pentru a-l fotografia, focalizarea se realizează instantaneu, cu o precizie absolută. Când înregistrați segmente de film, motorul vă permite să treceți cursiv focalizarea de la un subiect la altul, fără să se audă practic niciun zgomot de acționare.

nikon-image

Control simplificat

Grație designului eficientizat, obiectivul este compact, fiind partenerul perfect pentru aparatele foto DSLR mai mici, în format DX de la Nikon.¹
Comutați între focalizarea automată și focalizarea manuală utilizând meniul aparatului foto.² Posibilitatea de a modifica setările de focalizare utilizând meniul aparatului foto și nu comutatoare de pe corpul obiectivului, previne modificarea accidentală a setărilor când doriți să fotografiați.

Specificații tehnice

Distanță focală70-300 mm
Diafragmă maximăf/4.5-6.3
Diafragmă minimăf/22-32
Construcție obiectiv14 elemente în 10 grupuri (1 lentilă din sticlă ED)
Unghi de câmp22°50′-5°20′

Distanță minimă de focalizare

1,1 m
Raport de reproducere maxim0,22 x
Nr. de lamele diafragmă7 (rotunjite)
Informaţii suplimentare

¹ Acest obiectiv este compatibil cu aparatele foto din seria D3000, începând cu D3300, cu aparatele foto din seria D5000, începând cu D5200 și cu aparatele foto din seria D7000, începând cu D7100. De asemenea, este compatibil și D500. Rețineți că aparatele foto compatibile pot necesita o actualizare de firmware.
² Lucru valabil numai pentru aparatele foto din seria D3000, începând cu D3300 și aparatele foto din seria D5000, începând cu D5200. Aparatele foto compatibile pot necesita o actualizare de firmware.


Cod articol
AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED - JAA828DA