13-10-2021

NIKON ADĂUGĂ VERSATILUL ZOOM ÎN FORMAT DX LA GAMA SA DE OBIECTIVE NIKKOR Z

Amsterdam, Olanda, 13 octombrie 2021: Nikon prezintă astăzi obiectivul NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR, care oferă o calitate remarcabilă a imaginii și versatilitate superioară celor care fotografiază cu distanțe focale pentru unghi larg, standard sau de telefotografie.

Fiind un însoțitor ideal în călătorii, obiectivul avansat în format DX are caracteristici optice superioare atât pentru fotografiere de la distanță, cât și de aproape, putând fi utilizat în orice scenariu fotografic – de la peisaje vaste până la portrete complexe.

Ideal pentru cei care progresează de la fotografierea cu smartphone-ul, obiectivul simplu de utilizat elimină necesitatea unei genți de kit voluminoase. Cântărește doar 315 g, iar intervalul de distanțe focale de 18-140 mm oferă un echilibru optim între greutatea redusă necesară pentru o portabilitate superioară și capacitatea de a capta scene tipice în timpul călătoriilor.

Un sistem încorporat de reducere a vibrațiilor (VR) contracarează tremuratul mâinii sau al aparatului foto, permițând utilizatorilor să fotografieze cu timpi de expunere cu până la cinci trepte mai lungi decât fără VR. Drept rezultat, imaginile sunt clare, nefiind estompate nici chiar în situații cu lumină scăzută, indiferent dacă se dorește realizarea unor fotografii de interior impresionante sau ale peisajelor urbane pe timp de noapte.

De asemenea, NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR oferă înregistrări video clare și cursive, fiind un obiectiv potrivit pentru orice situație. Focalizarea automată este rapidă și lucrează excelent cu funcția AF detectare ochi a aparatului foto din seria Z, pentru a menține focalizarea exact acolo unde este nevoie. Astfel rezultă segmente de film frumoase din călătorii și peripeții.

Fiind conceput pentru a fi protejat împotriva intemperiilor, obiectivul în format DX este etanșat împotriva prafului și picăturilor de apă, ceea ce înseamnă că poate fi utilizat în majoritatea mediilor.

NIKKOR Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VR – partenerul dumneavoastră perfect pentru călătorii:

• Un obiectiv cu zoom versatil în format DX, cu caracteristici optice superioare
• Corp compact și ușor, perfect pentru deplasări
• Obiectiv cu zoom performant, de 7,8x, care vă apropie foarte mult de subiect
• Distanță minimă de focalizare de doar 0,20 m la distanțe focale pentru unghi larg
• Mod de reducere a vibrațiilor, care permite utilizatorului să fotografieze cu timpi de expunere cu până la 5 trepte mai lungi, fără efectul nedorit al tremuratului aparatului foto
• Mecanism electromagnetic al diafragmei, care utilizează semnale de la aparatul foto pentru un control și mai precis al diafragmei și un control stabil al expunerii
• Excelent pentru înregistrări video și fotografii, cu comenzi simplu de utilizat
• Etanșat împotriva prafului și picăturilor de apă

Despre Nikon

Nikon ocupă un loc de frunte la nivel mondial în furnizarea de produse și servicii foto-videografice. Tehnologia sa optică inovatoare, de la aparate foto și obiective, până la accesorii de sistem pentru consumatori și profesioniști, are la bază peste 100 de ani de experiență. Brandul este recunoscut la nivel mondial pentru stabilirea unor noi standarde la nivel de design și de performanțe, cu revoluționarele aparate foto mirrorless din seria Z de la Nikon și cu obiectivele NIKKOR Z, care reprezintă o nouă dimensiune a caracteristicilor optice.

Nikon se angajează să se poziționeze în fruntea culturii foto-videografice și permite unora dintre cei mai buni artiști vizuali din lume să își atingă potențialul creativ prin intermediul povestirilor vizuale. Echipamentul său premiat îi susține pe fotografi și pe videografi în realizarea viziunii lor creative la cel mai înalt nivel.

În calitate de partener vizionar de încredere, reunește toate nivelurile de creatori de conținut prin comunitatea sa implicată, prin expertiza tehnică de neegalat și accesul la resursele educaționale, prin inițiative precum Nikon School.