05-08-2021

NIKON LANSEAZĂ TREI NOI TELEMETRE CU LASER PENTRU JOCURI DE GOLF LA NIVELUL URMĂTOR

Amsterdam, Olanda, 5 august 2021: Nikon a anunțat astăzi lansarea a trei noi telemetre cu laser: COOLSHOT PROII STABILIZED, COOLSHOT LITE STABILIZED și COOLSHOT 50i. Fiind concepute pentru jucătorii de golf, acestea sunt prevăzute cu o nouă tehnologie inovatoare care asigură o vizualizare a terenului fără compromisuri, calmă și stabilă, datorită opticii de top de la Nikon.

Fiind cel mai avansat model de telemetru cu laser de la Nikon de până acum, COOLSHOT PROII STABILIZED preia tehnologia de stabilizare de la predecesorul său, modelul COOLSHOT PRO STABILIZED, un produs care a primit recenzii excelente din partea utilizatorilor. Telemetrul cu laser, care poate măsura până la 450 de metri, stabilizează vizualizarea prin compensarea tremuratului mâinilor și factorilor de mediu, asigurând o vizualizare clară și precisă a terenului. Tehnologia sa DUAL LOCKED ON ECHO vă semnalează că distanța până la steag a fost măsurată și vă ajută să țintiți obiectivul cu precizie, emițând un semnal vizual și auditiv la „fixarea” țintei.

Modelul COOLSHOT PROII STABILIZED dispune de patru moduri de afișare a măsurătorii, inclusiv un mod Golf, care asigură o distanță ajustată în funcție de pantă - esențială pentru loviturile pe un teren cu pante/rampe. Alternativ, selectați modul distanță reală, iar Indicatorul pentru distanța reală va semnala conformitatea pentru jocul competitiv. Telemetrul cu laser ușor și impermeabil poate fi utilizat în orice condiții.

Modelul COOLSHOT LITE STABILIZED, care poate măsura până la 450 de metri, folosește o tehnologie de stabilizare care reduce vibrațiile cauzate de mișcarea mâinii cu aproximativ 80%, asigurând o vizualizarea clară a terenului. Telemetrul cu laser dispune de tehnologie LOCKED ON, cu un semnal vizual care vă informează cu privire la distanța până la cel mai apropiat subiect. Folosește două moduri de afișare a măsurătorii: un mod Golf (distanță ajustată în funcție de pantă și distanță reală) și un mod Distanță reală. Telemetrul cu laser rezistent la ploaie poate fi folosit pe vreme ploioasă și poate face față unui interval larg de temperaturi.

Al treilea telemetru cu laser ce urmează a fi lansat este COOLSHOT 50i, care poate măsura până la 360 de metri. Fiind conceput pentru ușurință în utilizare, acesta este primul telemetrul cu laser al Nikon prevăzut cu un magnet de montare încorporat, ceea ce înseamnă că poate fi fixat cu ușurință de geanta sau mașina de golf. Funcția sa DUAL LOCKED ON QUAKE vă informează că distanța până la steag a fost măsurată, printr-un semnal vizual și o vibrație scurtă. Modelul COOLSHOT 50i folosește aceleași două moduri de măsurare ca și modelul COOLSHOT LITE STABILIZED: un mod Golf (distanță ajustată în funcție de pantă și distanță reală) și un mod Distanță reală, ambele fiind de ajutor pentru cea mai precisă lovitură. Telemetrul cu laser este și rezistent la ploaie, astfel putând fi folosit în condiții de umiditate.

Despre Nikon

Nikon ocupă un loc de frunte la nivel mondial în furnizarea de produse și servicii foto-videografice. Tehnologia sa optică inovatoare—de la aparate foto și obiective, până la accesorii de sistem pentru consumatori și profesioniști—are la bază peste 100 de ani de experiență. Brandul este recunoscut la nivel mondial pentru stabilirea unor noi standarde la nivel de design și de performanțe, cu revoluționarele aparate foto mirrorless din seria Z de la Nikon și cu obiectivele NIKKOR Z, care reprezintă o nouă dimensiune a performanței optice.

Nikon se angajează să se poziționeze în fruntea culturii foto-videografice și permite unora dintre cei mai buni artiști vizuali din lume să își atingă potențialul creativ prin intermediul povestirilor vizuale. Echipamentul său premiat îi susține pe fotografi și pe videografi în realizarea viziunii lor creative la cel mai înalt nivel.

În calitate de partener vizionar de încredere, reunește toate nivelurile de creatori de conținut prin comunitatea sa implicată, prin expertiza tehnică de neegalat și accesul la resursele educaționale, prin inițiative precum Nikon School.