12-02-2020

PUTERE DECISIVĂ. FLUX DE LUCRU MAI RAPID. FIABILITATE DEPLINĂ. NIKON D6.

Amsterdam, Olanda, 12 februarie 2020: Nikon dezvăluie astăzi noul său DSLR de vârf: D6. De la știri de ultimă oră până la sporturi internaționale, acest aparat foto fenomenal cu fotografiere pe întregul cadru răspunde cerințelor profesioniștilor care nu vor să lase nimic la voia întâmplării.

Cu cel mai puternic sistem AF de la Nikon de până acum și conexiuni rapide în aparatul foto pentru transfer de imagini în timp real, D6 permite profesioniștilor să creeze și să furnizeze fără restricții. Noul motor AF este mai rapid ca niciodată. Un aranjament de 105 senzori de tip cruce, toți selectabili, cu o densitate de 1,6x mai mare decât la D5, duce precizia la un alt nivel. Beneficiați de performanțe de urmărire excepționale chiar și în cele mai dificile condiții de iluminare imaginabile și de achiziția superioară a subiectelor. O gamă sporită de modele de Zonă AF grup selectabile permite utilizatorilor să optimizeze configurarea funcției AF pentru orice proiect și să capteze imagini mai curate din cadrul acțiunii.

Conexiunile din aparatul foto asigură cele mai mari viteze de transfer din rândul modelelor de aparate foto competitive din această clasă și nu slăbesc ritmul în timpul fotografierii. Fluxurile de lucru eficientizate oferă mai multe modalități de a selecta și de a acorda prioritate fotografiilor cheie pentru transfer, avantajându-i pe fotografi atunci când fiecare secundă contează. Ecranele de înaltă rezoluție ale aparatului foto oferă acum vizibilitate și lizibilitate îmbunătățite, în timp ce D6 păstrează corpul robust care a făcut din D5 un aparat foto atât de dorit în rândul profesioniștilor.

Nikon D6 | 1/1000 s | f/2.8 14 mm | ISO 6400 | AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED

Nikon D6 | 1/2000 s | f/2.8 400 mm | ISO 3200 | AF-S NIKKOR 400mm f/2.8E FL ED VR

Dirk Jasper, manager de produs la Nikon Europe, declară: „D6 este un succesor fenomenal al aparatului foto Nikon D5. Pe lângă caracteristicile superioare preluate de la predecesorul său, noul vârf de gamă de la Nikon vine cu îmbunătățiri remarcabile ale funcției AF și cu o conectivitate versatilă. Nu puteți controla acțiunea, lumina sau mediul. Dar puteți controla aparatul foto D6, acest DSLR fiind capabil să vă ofere fotografii incredibile ale momentelor definitorii - fără greșeală.”

Rezumatul caracteristicilor cheie

Funcție AF în 105 puncte, reprezentativă în domeniu. 105 senzori de tip cruce, toți selectabili, cu sensibilitate AF de până la -4,5 EV în punctul central de focalizare și de -4 EV în toate celelalte puncte. Zonă AF grup cu mai multe setări personalizate, pentru urmărire fără probleme. Un sistem îmbunătățit de recunoaștere a scenelor, pentru achiziția superioară a subiectelor.
Captați cadrul câștigător. D6 permite utilizatorilor să definească punctul de pornire al focalizării atunci când fotografiază în mod Zonă AF automată și să acorde prioritate focalizării asupra ochilor unui subiect atunci când utilizează funcția Zonă AF automată sau urmărirea 3D.
Precizie și viteză extreme. Valorificați vitezele de fotografiere în serie de până la 14 fps cu urmărire AF/AE completă sau până la 10,5 fps cu urmărire AF în mod Fotografiere fără sunet.
Calitate de vârf a imaginii. Obiective cu montură F. Senzor CMOS de 20,8 MP în format de cadru întreg. Procesor de imagine EXPEED 6. Senzor RGB de 180K pixeli. Interval ISO larg, de 100–102400, extensibil până la un maxim de ISO 3280000 și până la un minim de ISO 50.
Conexiuni rapide în aparatul foto. Wi-Fi, Bluetooth și GPS încorporat. Rețeaua LAN cablată a aparatului foto acceptă standardul 1000BASE-T și este cu aprox. 15 % mai rapidă decât rețeaua apreciatului D5.
Vizor optic de 0,72x cu elemente OLED. Permite verificarea extrem de precisă într-un câmp vizual larg, fără întârziere. Indicatoarele de înclinare stânga-dreapta și față-spate sunt afișate pe vizor.
Flux de lucru simplificat. Mai multe moduri de a verifica, selecta și transfera fotografiile cheie, prin intermediul monitorului de 3,2”, sensibil la atingere, care este clar și precis. Fotografiile cheie pot fi trimise în partea de sus a cozii atunci când transferați imagini pe un PC prin rețeaua LAN cablată sau prin conexiunea Wi-Fi a aparatului foto.
Fante versatile pentru carduri. Fantele de card duble acceptă carduri XQD și CFexpress - cele mai rapide carduri disponibile astăzi. Beneficiați de viteze mari de citire, de scriere și de transfer.
Caracteristici ergonomice avansate. Ecranele cu rezoluție mai mare oferă vizibilitate și lizibilitate îmbunătățite. Principalele porturi sunt ușor accesibile, chiar și atunci când fotografiați cu un transmițător fără fir atașat.
Rezistent și sigur. Corpul robust al aparatului foto D6 este pregătit să funcționeze în orice mediu și este compatibil cu încuietori Kensington de încredere.