02-09-2020

ÎMBUNĂTĂȚIȚI-VĂ JOCUL DE GOLF CU NOUL TELEMETRU CU LASER COOLSHOT 40i GII

Amsterdam, Olanda, 2 septembrie 2020: Astăzi Nikon lansează telemetrul cu laser COOLSHOT 40i GII pentru jucătorii de golf, o versiune îmbunătățită a COOLSHOT 40i.

COOLSHOT 40i GII oferă un avantaj jucătorilor de golf, cu un interval de măsurare maxim mult mai mare, de la 7,5 la 1.460 m, pentru măsurarea mai ușoară a distanței până la steag. Tehnologia LOCKED ON asigură faptul că se măsoară distanța până la steag, nu până la fundal.

Acest telemetru cu laser este conceput pentru utilizarea în jocul normal și competițiile oficiale, deoarece COOLSHOT 40i GII are două moduri de măsurare: Modul Golf (distanţă ajustată în funcție de pantă și distanță reală) și modul Distanță reală (numai distanța reală). Se poate trece cu ușurință de la un mod la altul, prin simpla atingere a unui buton. Când participați la un turneu, arbitrii pot vedea clar că Indicatorul LED pentru distanța reală se aprinde intermitent, fapt care dovedește că nu este folosită funcția de măsurare înclin/declin.

Pentru jocul normal, măsurarea distanţei ajustate în funcție de pantă din modul Golf ajută la îmbunătățirea performanțelor pe terenuri cu pante și rampe care îngreunează evaluarea distanței. Tehnologia HYPER READ măsoară distanțele instant, în aproximativ 0,3 secunde, cu un corp compact și ușor care asigură o utilizare confortabilă pentru zilele lungi petrecute pe teren.

Noul COOLSHOT 40i GII este alegerea ideală pentru jucătorii de golf care doresc să își îmbunătățească jocul.

*Înainte de a utiliza COOLSHOT în cadrul unei competiții oficiale, verificați regulamentul local.

• Caracteristici cheie

• Interval măsurare: 7,5-1.460 m
• Tehnologie LOCKED ON*: Semnalul LOCKED ON indică distanța până la cel mai apropiat subiect. În timpul măsurării subiectelor care se suprapun, distanţa până la cel mai apropiat subiect este afişată cu un semnal LOCKED ON pe vizor. De exemplu, pe un teren de golf, este clar vizibil că distanţa până la steag a fost măsurată, chiar dacă există copaci în fundal.
• Răspuns rapid şi stabil la măsurare, indiferent de distanţă — HYPER READ.
• Afişează rezultatul măsurătorii în aproximativ 0,3 secunde.
• Modul Golf afişează distanţa ajustată în funcție de pantă (Distanţă orizontală ± Înălţime) care vă ghidează cu privire la cât de puternic trebuie să loviţi mingea şi este util atunci când jucaţi golf pe un teren cu pante/rampe — Tehnologie ID (înclin/declin).
• Două moduri de afișare a măsurătorii: Se folosesc modurile Distanță reală și Golf (distanţă ajustată în funcție de pantă și distanță reală). Se poate trece ușor de la un mod la altul, cu o singură apăsare a butonului. Modul Distanță reală poate fi folosit pentru competiții de golf oficiale, iar modul Golf afișează o distanță de ghidare pentru cât de departe trebuie lovită mingea.
• Indicatorul distanței reale indică faptul că nu este utilizată funcția de măsurare înclin/declin (tehnologia ID). La utilizarea modului Distanță reală, indicatorul de culoare verde se aprinde intermitent dacă aparatul este pornit. Faptul că nu este utilizată funcția de măsurare înclin/declin (tehnologia ID) poate fi confirmat cu ușurință de către observatori.
• Modul de prioritate a primei ținte este activat. În timpul măsurării subiecților care se suprapun este afișată distanța până la cel mai apropiat subiect — o caracteristică foarte utilă pentru măsurarea distanței până la un steag de pe terenul de golf, unde există copaci în fundal.
• Măsurare simplă sau măsurare continuă (până la 8 secunde).
• Monocular de 6x de înaltă calitate, cu acoperire multi-strat pentru imagini luminoase și clare.
• Ocular de mari dimensiuni pentru o vizualizare simplă (18 mm).
• Designul cu distanță oculară lungă permite o vizualizare confortabilă pentru cei care poartă ochelari.
• Rezistent la ploaie — clasă de protecţie echivalentă JIS/IEC 4 (IPX4) (în condiţiile de testare ale Nikon).

* Măsurători simple: Semnalul LOCKED ON apare în timpul măsurării subiecților care se suprapun, când este afișată distanţa până la cel mai apropiat subiect.
* Măsurare continuă: Semnalul LOCKED ON apare când cifrele afișate se schimbă la un subiect mai apropiat.