14-04-2020

NIKON CÂȘTIGĂ PATRU PREMII MONDIALE TIPA ÎN CADRUL PORTOFOLIILOR SALE DE PRODUSE DSLR, MIRRORLESS ȘI NIKKOR

Amsterdam, Olanda, 14 aprilie 2020: Nikon are plăcerea să anunțe că a câștigat patru premii la patru categorii individuale de produse la TIPA World Awards 2020. Nikon D780, Nikon Z 50, AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR și NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct au fost premiate ca fiind cele mai bune la categoriile respective de către un grup de editori TIPA, care au evaluat produsele pe criterii de calitate, performanțe și valoare.

Produsele Nikon au avut succes la următoarele categorii:

  • Best DSLR Expert Camera (Cel mai bun aparat foto DSLR expert): Nikon D780
  • Best APS-C Camera Advanced (Cel mai bun aparat foto APS-C avansat): Nikon Z 50
  • Best DSLR Professional Lens (Cel mai bun obiectiv profesional pentru aparate foto DSLR): AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR
  • Best Mirrorless Prime Standard Lens (Cel mai bun obiectiv standard cu distanță focală fixă pentru aparate foto mirrorless): NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct  

Comentariile TIPA pentru Nikon D780:

„Cu D780, Nikon a creat un clasic al instantaneelor. Aparatul foto are ADN-ul legendarului D750 și încorporează multe dintre cele mai noi tehnologii găsite la seria Z de aparate foto mirrorless de la Nikon. În ceea ce privește viteza, procesarea imaginii, capabilitățile video și performanțele de focalizare automată, rezultatele bifează fiecare punct din lista dorințelor fotografului, inclusiv fante duble pentru carduri UHS-II și două moduri de citire, unul dedicat unui interval dinamic extins, iar celălalt unui câștig mai mare pentru performanțe îmbunătățite în lumină scăzută.”

Comentariile TIPA pentru Nikon Z 50:

„Aparatul foto mirrorless Nikon Z 50 , echipat cu montură Z, este ideal pentru fotografie/videografie de familie, de călătorie și creativă. Simplitatea în utilizare și forma compactă sunt completate de controale creative extinse, care includ trecerea facilă între fotografiere și înregistrare video, conectivitatea ușoară și numeroasele efecte oferite de sistemul Creative Picture Control (Picture Control creativ). Ecranul LCD mare al acestuia, cu înclinare, oferă vizualizări luminoase chiar și în condiții dificile de iluminare, cu selectoare și structuri de meniu sensibile și accesibile, o cadență de cadre impresionantă, de 11 fps (în mod AF continuu) și un interval ISO larg.”

Comentariile TIPA pentru AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR:

AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR este o soluție ideală de obiectiv unic pentru fotografie sportivă, de natură sălbatică și de portrete speciale. Construit cu predilecție pentru lucrul în aer liber, indiferent dacă este vorba de un stadion de sport sau de natura sălbatică, obiectivul are o construcție robustă, etanșată împotriva intemperiilor și un sistem VR de 4 stopuri, inclusiv un mod dedicat „VR Sport” pentru subiecte care se mișcă rapid. La fel de impresionantă este distanța de focalizare apropiată, de 2 metri și controalele de personalizare, care oferă multe instrumente utile pentru captarea acțiunii.”

Comentariile TIPA pentru NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct:

„Fotografierea superioară în lumină scăzută este un semn distinctiv al obiectivului NIKKOR Z 58mm f/0.95 S Noct. Acest obiectiv fascinant este conceput pentru a elimina petele luminoase atunci când fotografiați surse de lumină punctiforme, chiar și la diafragma maximă și oferă rezultate incredibile în scenele nocturne, în imaginile cu peisaje și natură fotografiate în zori sau în amurg, în astrofotografie și chiar în portretele iluminate din spate, cu zone luminoase speculare în spatele subiectului. În mod remarcabil, acest obiectiv cu focalizare manuală își arată adevărata strălucire atunci când fotografiază cu diafragma larg deschisă, demonstrând o claritate superioară și o reproducere extrem de reală pe întregul cadru.”

Premiile TIPA World Awards sunt recunoscute universal ca onorând companiile de primă clasă și produsele de cea mai înaltă calitate din industrie. De asemenea, acestea contribuie la furnizarea unor importante criterii de referință și servesc drept ghid pentru consumatori atunci când aceștia iau deciziile de cumpărare.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web TIPA: www.tipa.com 

Pentru mai multe informații despre produsele premiate de la Nikon, vizitați www.europe-nikon.com