15-08-2019

NIKON EXCELEAZĂ LA EISA AWARDS 2019-2020 CU DOUĂ DISTINCȚII „CEL MAI BUN DIN CATEGORIE”

Amsterdam, Olanda, 15 august 2019: Nikon anunță astăzi cu mândrie că Nikon Z 6 a câștigat premiul „Camera of the Year” și NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S a câștigat premiul „Professional Standard Zoom Lens” la EISA Awards 2019-2020. Premiile pentru produsele specifice sistemelor foto mirrorless de la Nikon recunosc capacitatea companiei de a dezvolta inovații de top în domeniu pentru fotografii săi.

Aceasta este cea de-a doua distincție pentru Nikon Z 6 din acest an, după obținerea premiului „Best Full Frame Camera Expert” la TIPA World Award din luna aprilie. Între timp, vitrina de trofee a seriei de obiective NIKKOR din linia S a fost și ea completată, prin triumful obiectivului NIKKOR Z 14-30mm f/4 S la categoria „Best Mirrorless Wide Angle Zoom Lens” de la TIPA. Premiile EISA marchează cea mai recentă recunoaștere a seriei Nikon Z, după premiul „Red Dot Award: Product Design 2019” și reafirmă angajamentul companiei Nikon de a fi în fruntea culturii fotografice prin caracteristici optice excepționale.

Comentariile EISA pentru aparatul foto Nikon Z 6, câștigător al premiului „Camera of the Year” la ediția 2019-2020

Nikon a realizat un aparat foto superb, care se bucură de o manevrare senzațională și de o calitate superioară a construcției robuste, oferind imagini excelente în aproape orice situație de fotografiere. Sistemul de focalizare automată al acestuia include funcția AF detecție ochi, care permite focalizarea precisă oriunde s-ar afla subiectul în cadru. Vizorul electronic mare și clar oferă o previzualizare foarte exactă a imaginilor, în timp ce sistemul intern de stabilizare a imaginii vă ajută să păstrați claritatea imaginilor cu fiecare obiectiv pe care îl utilizați, inclusiv cu obiectivele cu montură F pentru aparate foto DSLR. Pur și simplu, acesta este cel mai bun aparat foto pentru orice situaţie, pentru fotografii adevărați.

Comentariile EISA pentru NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S, câștigător al premiului „Professional Standard Zoom Lens” la ediția 2019-2020

NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S este un obiectiv cu zoom standard profesional, cu deschidere mare a diafragmei, pentru sistemul Nikon Z. Solid și robust, este prevăzut cu acoperire cu nanocristale și cu noua acoperire ARNEO pentru a reduce petele luminoase și formele dublate, în timp ce elementele optice frontal și posterior au o acoperire cu fluor pentru a respinge praful, uleiul și umezeala. Grație unui inel de control particularizabil, fotograful poate regla cu ușurință diafragma sau compensarea expunerii, în timp ce un panou OLED de pe cilindru afișează diafragma, distanța de focalizare sau distanța focală. Cu caracteristici optice deosebite, care combină rezoluția înaltă și bokeh-ul atractiv, acest obiectiv este partenerul perfect pentru aparatele foto din seria Nikon Z.

Premiile acordate de European Imaging and Sound Association (EISA) celebrează noile inovații care combină cea mai avansată tehnologie și caracteristicile adecvate cu performanțe de top. Produsele înscrise la concurs sunt evaluate printr-o colaborare unică și de lungă durată între 55 dintre cele mai respectate reviste de interes special din 29 de țări din întreaga lume. Categoriile de premii se schimbă în fiecare an, reflectând evoluția designului și conectivității produselor.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web EISA: https://www.eisa.eu/
Pentru mai multe informații despre produsele premiate de la Nikon, vizitați www.europe-nikon.com