09-02-2018

Produsele Nikon primesc premiul „iF Design Award 2018”

Amsterdam, Olanda, 9 februarie 2018: compania Nikon are plăcerea să anunţe că trei dintre produsele sale au primit câte un premiu „iF Design Award 2018” la categoriile respective de produse.

Produsele câştigătoare sunt:

Aparat foto digital SLR – Nikon D850

Aparatul foto D850 este ultimul model de top de la Nikon, care oferă fotografilor dornici de înregistrări pe întregul cadru combinaţia perfectă între rezoluţie, viteză şi sensibilitate la lumină. Este o alegere ideală pentru fotografii care doresc libertatea de a obţine imagini excelente, fără excepţii. D850 excelează sub toate aspectele, fiind aparatul foto perfect pentru profesionişti.

Aparat foto digital SLR – Nikon D7500

D7500 este un aparat foto DSLR avansat, echipat cu o mare parte dintre inovaţiile renumitului D500, într-un corp uşor, robust şi mai accesibil ca preţ. Senzorul de imagine de 20,9 milioane de pixeli, procesorul şi intervalul ISO larg fac din acest model un instrument capabil şi versatil în mâinile unui fotograf pasionat.

Aparat foto digital compact – COOLPIX W300

COOLPIX W300 este un aparat foto digital compact şi robust, care rezistă la apă până la adâncimea de 30 m, poate rezista şocurilor în urma căderii de la o înălţime de 2,4 m şi oferă performanţe deosebite cu filmele 4K UHD. Acest aparat foto durabil este bine echipat cu caracteristici intuitive pentru înregistrări din excursii pline de acţiune, pe cărări de munte, în drumeţii cu cortul, pe pârtiile de schi sau în momentele relaxante de pe plajă.

Premiile „iF Design Awards” sunt premii de design prestigioase la nivel global, fiind sponsorizate de iF International Forum Design GmbH. Premiile acoperă câteva categorii de discipline, precum produse, comunicaţii şi ambalaje. În acest an, peste 6.400 de realizări din 54 de ţări au fost evaluate de experţi independenţi renumiţi.