Nikon Imaging | Romania | Europa

07-04-2017

Şase produse de la Nikon câştigă „Red Dot Award: Product Design 2017”

KeyMission 360 a primit premiul „Best of the Best”

Amsterdam, Olanda, 7 aprilie 2017: Nikon, filiala sa, Nikon Vision Co., Ltd. şi Nikon-Trimble Co., Ltd. au plăcerea să anunţe că şase dintre produsele lor au primit premiul „Red Dot Award: Product Design 2017”, sponsorizat de Design Zentrum Nordrhein Westfalen din Germania, camera de acţiune KeyMission 360 fiind selectată ca „Best of the Best”.

Concursul de design de renume mondial, Red Dot Design Awards, are peste 60 de ani. În fiecare an, un juriu format din experţi evaluează noile produse, decernând pecetea de calitate pentru design reuşit şi pentru inovaţie produselor care se remarcă în anul respectiv. În acest an, competiţia „Red Dot Award: Product Design 2017” a primit peste 5.500 de înscrieri din 54 de ţări. Produsele câştigătoare din acest an vor fi prezentate la o expoziţie specială, care va fi deschisă în perioada 4 iulie – 6 august 2017, la Red Dot Design Museum din Essen, Germania.

Pentru mai multe informaţii despre premiile Red Dot Design Award, vizitaţi site-ul web Red Dot Online: http://en.red-dot.org/

Câştigătoarea premiului „Best of the Best” – camera de acţiune KeyMission 360

– Declaraţia juriului: „Designul compact al camerei de acţiune KeyMission 360 încorporează calitatea Nikon clasică. Particularităţile acestui design îi recomandă funcţionalitatea printr-o abordare simplă şi lesne de înţeles. Executată perfect până la cel mai mic detaliu, camera se pretează foarte bine utilizării în mediul exterior. Oferă o calitate fantastică imaginilor de 360 de grade şi este echipată cu câte un senzor de imagine şi un obiectiv NIKKOR atât în partea frontală, cât şi în partea posterioară. Această cameră de acţiune este fascinantă prin caracteristicile sofisticate pentru scenariile de înregistrare pretenţioase.”

Produsele care au câştigat premiul „Red Dot Award: Product Design 2017”

Camera de acţiune KeyMission 80: „Cu o stabilitate remarcabilă şi o dimensiune compactă, precum şi prietenoasă cu utilizatorul, KeyMission 80 îndeplineşte cerinţele exigente ale utilizatorilor care au nevoie de o funcţionalitate versatilă.”

Binoclul MONARCH HG: „Un sistem optic remarcabil, cu o claritate deosebită, un câmp vizual larg şi o manevrare simplă şi confortabilă fac din binoclul Monarch HG 8x42/10x42 o opţiune de prim rang.”

Binoclul PROSTAFF 3S : „Binoclul Prostaff 3S 8x42/10x42 câştigă toată încrederea prin remarcabila tehnologie a lentilelor, proiectate pentru excelenta claritate a viziunii, precum şi pentru manevrabilitatea simplă şi sigură.”

Telemetrele cu laser COOLSHOT 80i VR/COOLSHOT 80 VR pentru golf: „Designul acestor telemetre cu laser îmbină tehnologia de măsurare de precizie cu utilitatea ergonomică a unei unităţi uşor de mânuit, într-un dispozitiv de succes.”

Soluţia pentru imagini digitale – Nivo-i: „Nivo-i integrează o nouă generaţie a tehnologiei de măsurare digitală. Graţie unui profil care este arcuit spre înainte, în mod dinamic, precum şi culorilor distinctive, are un aspect original.”