Nikon Imaging | Romania | Europa

17-08-2016

Fotografii superbe şi partajare instantanee – cu noul DSLR D3400 de la Nikon

Amsterdam, Olanda, 17 august 2016: Nikon prezintă aparatul foto D3400, noul DSLR în format DX, care simplifică în mod spectaculos fotografierea imaginilor de înaltă calitate şi partajarea instantanee a acestora. D3400 este primul DSLR de la Nikon care este destinat publicului larg şi este compatibil cu SnapBridge¹, fiind perfect pentru cei ce vor să facă un pas înainte, de la instantanee la fotografiere autentică, şi cărora le place să partajeze imaginile din mers.

Aplicaţia SnapBridge de la Nikon utilizează tehnologia Bluetooth® low energy (BLE)², care permite aparatului foto să menţină o conexiune constantă, cu consum redus de energie, cu un telefon inteligent sau o tabletă. Utilizatorii aparatului foto D3400 pot sincroniza automat fotografiile pe măsură ce le realizează, indiferent unde se află. Luaţi dispozitivul inteligent împerecheat cu aparatul foto şi fotografiile vor fi acolo, pregătite pentru partajare: fără complicaţii, fără să aşteptaţi. Şi acestea nu vor fi orice fel de fotografii. Imaginile sunt bogate în detalii, graţie senzorului mare în format DX, de 24,2 MP, procesorului puternic EXPEED 4 şi obiectivului NIKKOR cu care este echipat aparatul foto. Utilizatorii se pot bucura din plin de libertatea de a obţine fotografii impresionante în lumină scăzută şi de a crea portrete cu un efect de estompare delicată a fundalului. Pe lângă fotografii, renumita funcţie D-Movie de la Nikon facilitează crearea de segmente video cu aspect cinematografic. Cu un obiectiv NIKKOR cu deschidere mare a diafragmei, chiar şi cineaştii începători pot filma cu uşurinţă în lumina disponibilă, scoţând subiectele în evidenţă pe un fundal frumos estompat.

Jordi Brinkman, manager de produs la Nikon Europe, declară: „D3400 este o nouă opţiune captivantă din seria de succes D3000 de la Nikon. Acesta moşteneşte tehnologia de vârf demonstrată a aparatelor foto DSLR mai performante de la Nikon şi continuă să asigure simplitatea în utilizare pentru care este cunoscută această gamă de aparate foto destinate publicului larg. În particular, graţie conexiunii neîntrerupte asigurate de SnapBridge, utilizatorii pot explora fotografierea „reală”, păstrând în acelaşi timp tipul de conectivitate cu care s-au obişnuit utilizând telefoanele inteligente.”

Caracteristici cheie suplimentare

Micul DSLR care fotografiază nonstop: înregistraţi până la 1200 de cadre cu o singură încărcare³, graţie designului cu consum redus de energie şi acumulatorului de mare capacitate al aparatului foto.
– Performanţe superioare în lumină scăzută: ISO 100–25600, o creştere de un pas faţă de capacitatea ISO maximă oferită de modelul D3300.
– Mod ghid: pentru utilizatorii începători în fotografierea cu un DSLR, Modul ghid demonstrează cum se reglează setările aparatului foto pentru a înregistra fotografii şi filme deosebite.
– Avantajul sistemelor optice DSLR de la Nikon: viteză, precizie şi manevrare de excepţie, graţie sistemului de focalizare automată (AF) extrem de precis şi vizorului optic luminos.
– D-movie: înregistrează segmente video Full HD cursive, la cadenţe de cadre de până la 50p/60p.
– Sistem extensibil: compatibil cu gama completă de obiective NIKKOR în format DX şi cu dispozitivele Speedlight de la Nikon, care sunt simplu de utilizat.
– Kituri: aparatul foto D3400 este disponibil cu mai multe opţiuni de kit, care includ corpul aparatului foto şi unul sau două obiective NIKKOR. Faceţi faţă cu uşurinţă situaţiilor de zi cu zi, cu un zoom standard versatil sau apropiaţi-vă de orizont cu un kit echipat cu obiectivul AF-P DX NIKKOR 70–300mm f/4.5–6.3G ED VR. Kiturile cu obiective AF-P NIKKOR sunt o alegere excelentă pentru cei pasionaţi de filme, deoarece aceste obiective focalizează rapid şi silenţios, permiţând obţinerea unor segmente video în care zgomotul mecanismelor este practic imperceptibil.


¹ Deoarece D3400 nu este echipat pentru comunicaţii Wi-Fi, următoarele caracteristici ale aplicaţiei SnapBridge nu sunt disponibile: fotografierea de la distanţă cu un dispozitiv inteligent, transferul imaginilor statice la dimensiunea iniţială, transferul filmelor.
² Siglele Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a acestor mărci de către compania Nikon sau companiile afiliate acesteia este sub licenţă.
³ Conform standardelor CIPA, în mod cadru unic, când funcţia Bluetooth® nu este utilizată.