Nikon Imaging | Romania | Europa

01-08-2016

GĂSIŢI-VĂ APARATUL FOTO DE VACANŢĂ IDEAL: NOUL COOLPIX W100, REZISTENT LA APĂ ŞI LA ŞOCURI

Amsterdam, Olanda: Gama de aparate foto compacte COOLPIX de la Nikon se îmbogăţeşte cu un model conceput pentru aventură, acasă ori în călătorii – aparatul foto COOLPIX W100, de 13,2 megapixeli. Puteţi să înotaţi sau să vă scufundaţi cu el până la o adâncime de 10 m¹, iar în plus, este rezistent la şoc prin cădere de la 1,8 m², rezistent la temperaturi scăzute, de până la -10 °C³ şi rezistent la praf⁴, astfel încât poate fi luat oriunde, fără nicio grijă.

Realizaţi fotografii de înaltă calitate şi partajaţi-le instantaneu cu SnapBridge, aplicaţia care transferă automat imaginile către dispozitivul inteligent, pentru stocare simplă şi partajare pe reţelele de socializare în timp ce vă deplasaţi. Utilizând tehnologia Bluetooth®⁵ low energy (BLE), SnapBridge menţine o conexiune constantă, cu consum redus de energie între aparatul foto COOLPIX W100 şi smartphone sau tabletă, pentru a vă oferi posibilitatea de a vă controla mai simplu viaţa fotografică. Filmele Full HD (1080p) cu sunet stereo sunt înregistrate printr-o atingere de buton, în timp ce funcţia VR electronic (Reducere vibraţii) menţine cursivitatea şi claritatea imaginilor video.

Aparatul foto COOLPIX W100 este foarte simplu de operat, dispunând de butoane dedicate operării printr-o singură atingere, de o interfaţă uşor de utilizat, plus un meniu special pentru copii, fiind adecvat pentru fotografi de toate vârstele. Selectaţi Mod automat facil pentru a permite aparatului foto să îşi optimizeze toate setările, oferindu-vă imagini minunate de fiecare dată şi utilizaţi monitorul TFT LCD de 6,7 cm/2,7 inci, cu 230.000 puncte, pentru a încadra clar fotografiile – chiar şi în condiţii de iluminare scăzută sau în lumina directă a soarelui.

Portretele perfecte nu au fost niciodată mai simplu de obţinut, atât pe uscat, cât şi în mediul subacvatic. Sistemul Portret inteligent activează caracteristici precum AF prioritate faţă, care detectează automat zona feţei subiectului şi focalizează pe aceasta, în timp ce funcţia Încadrare faţă sub apă realizează fotografiile automat atunci când detectează feţele persoanelor, în mare sau în piscină.

Prezentând noul aparat foto rezistent la apă şi la şocuri, Ines Bernardes, manager de produs pentru gama COOLPIX la Nikon Europe, a declarat: „COOLPIX W100 vă oferă fotografii şi filme Full HD de calitate şi beneficiază de o durabilitate care vă permite să vă relaxaţi, ştiind că aparatul dumneavoastră foto este construit pentru a rezista unei căderi neaşteptate sau unei scufundări în piscină. Oriunde călătoriţi, aplicaţia SnapBridge poate, prin intermediul tehnologiei Bluetooth®⁵ low energy (BLE), să sincronizeze automat imaginile cu cele din smartphone sau tabletă, în vederea partajării sau stocării instantanee. Graţie operării simple şi intuitive, este alegerea ideală pentru cei ce doresc să fotografieze în timpul deplasărilor, iar meniul prietenos pentru copii face din fotografiere o activitate distractivă pentru întreaga familie.”

¹ Echivalentul clasei de protecţie JIS/IEC 8 (IPX8: fotografierea este posibilă timp de 60 de minute în mediul subacvatic, la o adâncime de 10 m/33 ft).
² (A trecut testele de cădere în condiţiile specificate de NIKON, care sunt în conformitate cu MIL-STD 810F, Metoda 516.5 - Şoc).
³ Până la aproximativ -10 °C (14 °F).
⁴ Echivalentul clasei de protecţie JIS/IEC 6 (IP6X).
⁵ Logotipul Bluetooth® este o marcă comercială înregistrată deţinută de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a acestei mărci de către Nikon Corporation este sub licenţă.