23-04-2019

IMPERMEABIL ȘI GATA DE JOACĂ: FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU NOUL APARAT FOTO COOLPIX W150

Amsterdam, Olanda, 23 aprilie 2019: Nikon prezintă cel mai recent membru al familiei COOLPIX, aparatul foto COOLPIX W150 – un mare amator de distracție. Etanș, rezistent la șoc, la îngheț și la praf, acest aparat foto compact pentru aventură este construit pentru a merge oriunde și poate fi operat realmente fără probleme.

De la peisajele cu zăpadă până la scenele subacvatice, COOLPIX W150 este atât de simplu de utilizat, încât oricine poate să realizeze fotografii şi materiale video superbe. Modul Încadrare față sub apă asigură obținerea unor fotografii excelente în piscină sau în timpul scufundărilor, până la o adâncime de 10 m. Aparatul foto este rezistent la șoc, când cade de la înălțimi de până 1,8 m, făcând față loviturilor inerente din timpul unei vacanțe cu familia sau din timpul unei petreceri. Senzorul CMOS cu performanţe superioare în lumină scăzută și obiectivul NIKKOR de precizie, cu zoom optic de 3x, de la Nikon, oferă imagini de o claritate remarcabilă. Un buton de filmare dedicat facilitează comutarea directă la înregistrarea filmelor Full HD cu sunet stereo.

Caracteristicile de amuzament includ o gamă de efecte fotografice încorporate în aparatul foto, care sunt ușor de adăugat, precum și un Meniu varietate opțional, pentru copii. Porniți-l și utilizatorii pot să atașeze la fotografii mesaje vocale, să activeze ecrane de întâmpinare vesele, să anime prezentările de diapozitive și nu numai. Accesoriile etanșe, precum cureaua plutitoare simplu de observat de la Nikon, mențin aparatul foto în siguranță. Aplicaţia SnapBridge simplifică partajarea celor mai bune imagini realizate sau utilizarea unui dispozitiv inteligent pentru a fotografia de la distanţă.

Ines Bernardes, manager de produs la Nikon Europe, declară: „COOLPIX W150 este un remarcabil aparat foto etanș, pentru fotografiere instantanee. Copiii se pot distra cu el, părinții nu trebuie să-și facă griji că s-ar putea întâmpla ceva cu el și este disponibil într-o gamă de culori vibrante. Dacă plecați într-un weekend cu prietenii, acesta este aparatul foto gata întotdeauna de drum.”

Rezumatul caracteristicilor cheie

Etanș, 10 m | Rezistent la șoc, 1,8 m | Rezistent la îngheț, -10 °C | Rezistent la praf. Simplitate veritabilă a fotografierii instantanee, cu aparatul foto COOLPIX care face față șocurilor cauzate de cădere, se comportă excelent în condiții de frig și abia așteaptă să vină la o petrecere la piscină.
Mod Încadrare față sub apă. Aparatul foto face instantaneu până la patru fotografii de fiecare dată când vede o față.
Rezultate frumoase întotdeauna. Senzor CMOS cu performanţe superioare în lumină scăzută, obiectiv NIKKOR de precizie, cu zoom optic de 3x și funcție Dynamic Fine Zoom de 6x, pentru o rază de acțiune mai mare.¹
Filme superbe. Aparatul foto înregistrează segmente de film Full HD (1080p/30 fps) cu sunet stereo.
Fotografiere instantanee simplă. Setările sunt optimizate automat. Ecranul LCD mare, antireflex, oferă o vizibilitate clară, chiar și sub apă.
Meniu varietate distractiv. Utilizatorii pot să fotografieze cu o interfață de meniu simplă sau pot să activeze Meniu varietate, care este prevăzut cu funcții interactive.

Compatibilitate cu SnapBridge

Aplicaţia SnapBridge de la Nikon pentru iOS și Android trebuie instalată pe un dispozitiv inteligent compatibil, înainte de a se putea utiliza SnapBridge cu acest aparat foto.


¹ Magnificarea prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom este calculată de la poziția cu unghi larg maxim a zoomului optic.