Nikon Imaging | Romania | Europa

14-07-2016

Nikon lansează noua serie de dispozitive fieldscope MONARCH

Amsterdam, Olanda, 14 iulie 2016: Nikon Corporation are plăcerea de a anunța lansarea noilor sale modele de dispozitive fieldscope MONARCH, constând în patru dispozitive fieldscope și trei oculare proiectate exclusiv pentru această serie. Utilizând un nou design optic, aceste dispozitive fieldscope MONARCH asigură o performanță optică înaltă cu un unghi de câmp foarte clar. Fiind succesoarele dispozitivelor fieldscope ED82/EDIII, acestea vor oferi o experiență nouă captivantă în timpul activităților de observare a naturii.

Dispozitivele fieldscope asigură un unghi de câmp cu contrast ridicat datorită sticlei ED (dispersie foarte scăzută) oferite de Nikon și culorilor fidele realității, beneficiind de acoperirea multi-strat aplicată pe toate suprafețele obiectivelor și prismelor, pentru o transmitere puternică a luminii. Sistemul de focalizare optimizat permite o focalizare mai rapidă și mai sigură.

Ocularele MEP utilizează un sistem optic nou și prezintă un sistem obiectiv pentru aplatizarea câmpului care asigură o claritate constantă în întregul unghi de câmp și, în același timp, o distanţă oculară mare. Atunci când este montat la un dispozitiv fieldscope, fiecare din aceste oculare MEP este etanș, garantând utilizarea în siguranță chiar și în timpul schimbărilor bruște de vreme.

Fie că observați păsările sau vă bucurați de orice spectacol pe care natura îl oferă pe cerul nopții, corpul din aliaj de aluminiu al dispozitivelor fieldscope asigură o rezistență și o durabilitate perfecte pentru exterior. Indiferent cât de departe călătoriți și oricât de vitrege sunt condițiile, dispozitivele fieldscope MONARCH sunt proiectate să reziste.