Nikon Imaging | Romania | Europa

14-07-2016

Noua gamă Nikon MONARCH HG – cele mai avansate modele din istoria binoclurilor MONARCH

Amsterdam, Olanda, 14 iulie 2016: Asigurând o performanță optică ridicată datorită clarității de la o margine la alta și culori naturale plăcute într-un corp compact, noile binocluri MONARCH HG 8x42 și 10x42 oferă cele mai ridicate performanțe atinse vreodată de modelele MONARCH.

Unghiul de câmp aparent larg (60,3˚ pentru modelul 8×42 și 62,2˚ pentru 10×42) asigură o imagine spectaculoasă, în timp ce Sistemul pentru aplatizarea câmpului oferă o vedere clară până la zona periferică a obiectivului.

Sticla cu indice scăzut de dispersie (ED) corectează aberaţia cromatică, creând o imagine de înaltă rezoluție, cu contrast ridicat și reproducerea naturală a culorii. O acoperire multi-strat de înaltă calitate este aplicată pe toate obiectivele și prismele, plus o acoperire dielectrică, multi-strat, cu indice ridicat de refracţie, pentru prisma roof. Toate acestea împreună generează o imagine deosebit de luminoasă, cu o transmitere a luminii de până la 92% sau mai mare.

Designul elegant este compact și ușor, ceea ce face binoclul ușor de transportat oriunde călătoriți; cu toate acestea, corpul din aliaj de magneziu cu acoperire pentru obiectiv rezistentă la zgârieturi este robust și durabil. Distanţa oculară mare asigură un unghi de câmp clar, chiar dacă purtați ochelari, în timp ce vizoarele din cauciuc cu rotire şi glisare facilitează poziționarea ochilor în punctul de perspectivă corect. Ideal pentru activități în aer liber, corpul umplut cu azot îi asigură binoclului MONARCH HG o etanșeitate superioară până la o adâncime de 5 m, timp de până la 10 minute. Încețoșarea în interiorul sistemului optic este prevenită chiar și la presiuni scăzute până la altitudini de 5.000 m, astfel că veți vedea întotdeauna clar atunci când aveți cel mai mult nevoie.