Nikon Imaging | Romania | Europa

26-04-2016

Aplicația SnapBridge, versiunea Android™ este acum disponibilă

Amsterdam, Olanda, 26 aprilie 2016: Nikon a lansat versiunea Android™ a aplicației SnapBridge, care asigură conexiunea constantă a unui aparat foto digital Nikon compatibil la un dispozitiv inteligent*1 utilizând tehnologia Bluetooth® cu consum redus de energie.

SnapBridge este o aplicație care le oferă utilizatorilor mai multe servicii convenabile utilizând tehnologia Bluetooth® cu consum redus de energie pentru a permite conexiunea constantă a unui aparat foto digital Nikon la un dispozitiv inteligent, consumând în acest sens foarte puțină energie.

SnapBridge este disponibilă în versiunile iOS și Android™ și poate fi descărcată gratuit din App Store® și Google Play™. Versiunea iOS a aplicației este programată pentru lansare în App Store® în cursul verii.

SnapBridge va fi disponibilă standard din 2016 cu aproape toate aparatele foto Nikon noi, începând cu Nikon D500, care poate fi găsit de astăzi în magazine.

*1 Smartphone-uri și tablete cu iOS sau Android™.
Marca verbală și logourile Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a acestor mărci de către Nikon se face sub licență.
App Store® este o marcă comercială a Apple Inc. înregistrată în S.U.A. şi alte ţări.
Produsele, numele de mărci şi de servicii sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale respectivelor companii.