Nikon Imaging | Romania | Europa

31.08.2011

Nikon Trivia: CONCURS cu premii zilnice

Nikon Trivia este concursul care va rasplateste cunostintele despre Nikon! Trebuie doar sa accesati aplicatia Facebook Nikon Trivia, sa apasati butonul LIKE pentru pagina Nikonisti si sa raspundeti corect la intrebarea zilei.  In fiecare zi se va desemna aleatoriu un castigator dintre cei care au raspuns corect. Toate raspunsurile corecte intra in extragerea pentru marele premiu la finalul concursului.

Nikon Trivia

Nikon Trivia: Intra in concurs si castiga premii Nikon pe Facebook!

In perioada 29 august - 28 septembrie, aveti posibilitatea de a castiga premii zilnice Nikon, precum si un aparat foto lunar, la concursul Nikon Trivia de pe Facebook. Trebuie doar sa accesati link-ul http://www.facebook.com/Nikonisti?sk=app_239262949439601, sa apasati butonul LIKE pentru pagina Nikonisti si apoi sa raspundeti corect la intrebarea zilei. In fiecare zi se va desemna aleatoriu un castigator dintre cei care au raspuns corect.

Daca participati zilnic aveti mai multe sanse de a castiga marele premiu oferit la finalul concursului: un aparat foto Nikon COOLPIX S3100. De asemenea, va mariti sansele de a castiga unul dintre premiile zilnice: sapca Nikon, tricou Nikon, cana termoizolanta Nikon, cana ceramica Nikon  si albumul foto de colectie Nikkor Annual 2010-2011 publicat de Nikon Japonia.

 

Pentru a va ajuta, sub fiecare intrebare exista un link in care veti gasi indiciile pentru raspunsul corect.

 

Dovediti asadar ca sunteti fani Nikon, raspundeti corect la intrebarea zilnica si puteti castiga unul dintre numeroasele premii din aceasta luna. Va asteptam pe Nikon Trivia.