Nikon Imaging | Romania | Europa

11.03.2011

Transmisie in direct: Workshop foto de portret

Va invitam sa urmariti in direct pe http://www.nikonisti.ro/articole/urmareste-live-workshop-foto-de-portret/569, sambata, 12 martie, incepand cu ora 10, workshop-ul foto "Se cauta fotografia lunii", cu tema Fotografia de Portret. Acesta va fi sustinut de fotograful si profesorul de fotografie Petrisor Iordan si va lua in discutie fotografiile inscrise in concursul "Se cauta fotografia lunii ianuarie", desfasurat pe site-ul www.nikonisti.ro.

Veti putea afla informatii utile despre fotografia de portret de la sustinatorul workshop-ului. Acesta va face un excurs teoretic, explicand elementele de baza care trebuie luate in considerare atunci cand se realizeaza un portret, si va lua apoi in discutie fotografiile inscrise in concursul lunii ianuarie. Daca ati inscris o fotografie in concurs va incurajam sa urmariti workshop-ul pentru a va imbunatati tehnica foto.

Va propunem sa interactionati cu sustinatorul workshop-ului prin intermediul panoului de comentarii de pe pagina http://www.nikonisti.ro/articole/urmareste-live-workshop-foto-de-portret/569. Intrebarile vor fi preluate si adresate la finalul sesiunii.

Va dorim vizionare placuta!