Nikon Imaging | Romania | Europa

16.02.2011

SUNT ghid de calatorie

Bucuresti, 1 februarie 2011 - SKIN, unic importator Nikon in Romania si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, are placerea sa anunte ca a demarat proiectul „SUNT ghid de calatorie", care va angrena pe parcursul anului 2011 doisprezece dintre cei mai importanti fotografi din Romania, ce vor calatori in douasprezece orase spectaculoase pentru a oferi un ghid turistic si fotografic unic. 

„SUNT ghid de calatorie" s-a nascut din dorinta Nikon de a oferi iubitorilor de calatorie din Romania, pe langa aparatul foto, si  un alt partener de nadejde in vacante: un ghid turistic si fotografic. 12 fotografi profesionisti vor calatori in fiecare luna cu un alt aparat Nikon in diferite orase turistice si vor oferi indicatii pretioase atat despre obiectivele interesante ce pot fi vizitate, cat mai ales despre modul in care trebuie fotografiate. Astfel, cititorii vor avea in premiera acces la informatii turistice, completate de referinte esentiale despre felul in care trebuie surprinse amintirile din vacanta.

In fiecare luna va fi publicat prin intermediul site-ului comunitatii Nikon un nou episod  al acestui ghid. Cele mai interesante destinatii se vor regasi si in paginile revistei National Geographic Traveller. Fiecare episod, scris de un alt fotograf, va cuprinde si o galerie de imagini care va ilustra explicatiile despre obiectivele turistice vizitate. Fiecare fotograf va utiliza un alt aparat foto Nikon, fiind incluse atat aparate foto compacte, cat si aparate cu obiective interschimbabile. in acest fel, cititorii vor putea invata trucuri folosite de profesionisti pentru a surprinde imagini uluitoare cu orice tip de aparat foto.

Va invitam asadar sa calatoriti si sa fotografiati pe parcursul acestui an alaturi de Nikon: http://www.nikonisti.ro/articole/sunt-ghid-de-calatorie