Nikon Imaging | Romania | Europa

10.06.2011

SUNT ghid de calatorie: in Paris cu Nikon D5100

Avem placerea de a va prezenta cel de-al cincilea episod al proiectului SUNT ghid de calatorie, realizat de fotograful Vlad Eftenie in Paris cu aparatul foto Nikon D5100.

Aveti ocazia de a citi un articol care va va purta prin locurile ce definesc capitala franceza, si care va poarta la pas pe trasee mai putin obisnuite turistului chitit sa vada doar obiectivele cele mai cunoscute precum Turnul Eiffel, Muzeul Louvre si biserica Notre Dame. Acestea sunt bineinteles prezente, insa sunt privite si fotografiate mai degraba din unghiuri putin accesibile celor neinitiati.

SUNT ghid de calatorie Paris

Nu in ultimul rand, acest episod surprinde intr-un mod inedit dimensiunea umana a Orasului Iubirii. In aglomerarea urbana se intrevad, prin fotografiile si filmele realizate de Vlad Eftenie, modurile de viata si de loisir al parizienilor: de la iubitorii de lectura care isi savureaza linistiti romanul preferat intr-unul dintre parcurile orasului, la jucatorii de pentaque intre doua varste si la tinerii care se imbratiseaza cu patos inainte sa se desparta la iesirea de la metrou.

 

 
Cititi in SUNT ghid de calatorie despre:

 

Zurich (Dan Dinu alaturi de Nikon COOLPIX P7000)

Istanbul (Alin Popescu alaturi de Nikon COOLPIX S8100)

Venetia (Coasts Dumitrescu alaturi de Nikon D3100)

Amsterdam (Serban Mestecaneanu alaturi de Nikon COOLPIX P300)

Paris (Vlad Eftenie alaturi de Nikon D5100)

 


Va dorim lectura placuta!