Nikon Imaging | Romania | Europa

27.07.2011

SUNT ghid de calatorie: in Londra cu Nikon D7000

Avem placerea de a va prezenta cel de-al saptelea episod al proiectului SUNT ghid de calatorie, realizat de fotograful Stelian Pavalache in Londra cu aparatul foto Nikon D7000. Londra este o incantare pentru fotografii amatori sau profesionisti, unde poti descoperi unele dintre cele mai renumite muzee si obiective de arhitectura din lume.

SUNT ghid de calatorie: Londra

Londra a fost centrul unui vast imperiu ce se intindea dintr-o parte in cealalta a globului pamantesc. Se spunea ca peste Imperiul Britanic soarele nu apune niciodata. Acest amalgam de natii, limbi si obiceiuri nu este nicaieri mai evident decat in capitala. Aici se pot vedea atat doamne elegante, exponente ale unei aristocratii inca puternice, cat si emigranti din toate colturile lumii, vorbind cu accente diferite, si turisti curiosi sa vada orasul. In afara de strazile pestrite, o incantare pentru fotografii amatori sau profesionisti, in Londra poti descoperi unele dintre cele mai renumite muzee si obiective de arhitectura din lume.

 

Stelian Pavalache si aparatul DSLR Nikon D7000 va vor purta prin Londra in cautarea celor mai interesante obiective si a celor mai bune moduri de a le imortaliza. Veti afla ponturi de fotografie care sa va ajute in calatoriile voastre viitoare, in Londra, dar nu numai.

 

Va invitam asadar sa descoperiti Londra alaturi de noi.

 

Cititi in SUNT ghid de calatorie despre:

Zurich (Dan Dinu alaturi de Nikon COOLPIX P7000)

Istanbul (Alin Popescu alaturi de Nikon COOLPIX S8100)

Venetia (Costas Dumitrescu alaturi de Nikon D3100)

Amsterdam (Serban Mestecaneanu alaturi de Nikon COOLPIX P300)

Paris (Vlad Eftenie alaturi de Nikon D5100)

Barcelona (Alex Axon alaturi de Nikon COOLPIX P500)

Londra (Stelian Pavalache alaturi de Nikon D7000)In luna august va asteptam alaturi de noi in capitala Greciei, Atena.